Ιανουαρίου 2013 ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Φωτιά σε κατάστημα της Καλλιθέας

 Φωτιά έχει ξεσπάσει στον δεύτερο όροφο εμπορικού καταστήματος στην Καλλιθέα, το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Θησέως 146. 

Στο σημείο βρίσκονται ήδη δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόμενοι και πελάτες του καταστήματος πρόλαβαν και εγκατέλειψαν το εμπορικό εγκαίρως.

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Συνελήφθη 40χρονη έμπορος ναρκωτικών στην Καλλιθέα

 
Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες του Σαββάτου, στην Καλλιθέα Αττικής, έπειτα από ενδελεχή έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, 40χρονη ημεδαπή και 23χρονος αλλοδαπός, ύστερα από μεταξύ τους συναλλαγή ναρκωτικών ουσιών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου “Περί Ναρκωτικών”.
Συγκεκριμένα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, η 40χρονη γυναίκα, παρέδωσε στον 23χρονο συνεργό της, τσάντα που περιείχε έντεκα δέματα χασίς, συνολικού βάρους 2 κιλών και 240 γραμμαρίων, ενώ διαπιστώθηκε ότι η συλληφθείσα κατείχε στην οικία της, στην περιοχή της Καλλιθέας, επιπλέον 20 κιλά και 165 γραμμάρια χασίς.
Στην κατοχή των κατηγορουμένων βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν, συνολικά τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους. Κατασχέθηκε επίσης ΙΧΕ αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο 23χρονος άντρας για την απόκρυψη και μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών που βρέθηκαν στην κατοχή του.
 
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
 
 
protothema.gr

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Και οι αυτοκτονίες δεν έχουν τέλος...

Άλλη μια αυτοκτονία συγκλονίζει την πόλη μας. Χθές βράδυ, ένας 35χρονος άντρας, σύζυγος και πατέρας, έβαλε τέρμα στη ζωή του, πηδώντας από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου του σπιτιού του, στην οδό Λασκαρίδου κοντά στη συμβολή με την οδό Φορνέζη.

"Εργαστήρι" με πλαστά διαβατήρια στην Καλλιθέα

 
Εργαστήριο κατασκευής πλαστών διαβατηρίων και ταυτοτήτων εντόπισαν οι Αρχές και συγκεκριμένα το Τμήμα Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα, επί της οδού Αγνώστου Στρατιώτη, τέσσερις αλλοδαπούς από την Αφρική, τρεις άνδρες και μία γυναίκα. Οι συλληφθέντες κατασκεύαζαν πλαστά διαβατήρια και ταυτότητες και τα διοχέτευαν σε αλλοδαπούς.


enikos.gr

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Η Καλλιθέα με 2-0 λύγισε και τον ΠΑΟΚ!!!



Η Καλλιθέα αναδεικνύεται σε... εφιάλτη των μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης, αφού μετά τον Άρη απειλεί να αποκλείσει και τον ΠΑΟΚ! Η ομάδα του Παπακώστα νίκησε με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι και απέκτησε προβάδισμα για πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος μέχρι το 1-0, είχε δύο δοκάρια με τον Σταφυλίδη στο 50' και το 61', αλλά η Καλλιθέα είχε μεγάλα ψυχικά αποθέματα. Στο 78' ο Βιβιάν (αποβλήθηκε) ανέτρεψε στη γραμμή της περιοχής τον Μαρουκάκη, που ήταν σε προφανή θέση για γκολ και ο Ντακόλ από το σημείο του πέναλτι πέτυχε το 1-0. Ο Μαρουκάκης, σε μια προσωπική ενέργεια, νίκησε τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ και με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 2-0 στο 83'.

Άμεση ανάγκη για αίμα σε 6χρονο κοριτσάκι


Η 6χρονη Χρυσοβαλάντη Τριανταφυλλίδου, η οποία πάσχει από υδροκεφαλισμό,χρειάζεται Αίμα (0-).
Νοσηλεύεται στο Μητέρα και πρόκειται να χειρουργηθεί στης 15/01/2013.

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Διευκολύνσεις πληρωμών, απαγόρευση διακοπής ηλεκτροδότησης


Μέτρα προστασίας των ευάλωτων καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων διευκολύνσεις στην πληρωμή λογαριασμών και απαγόρευση διακοπής της παροχής λόγω χρεών από Νοέμβριο έως Μάρτιο και Ιούλιο - Αύγουστο περιλαμβάνει ο νέος "Κώδικας Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας" που εκπόνησε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

Ο Κώδικας έχει σταλεί στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή με Υπουργική Απόφαση και προβλέπει, συγκεκριμένα, για τους ευάλωτους καταναλωτές τα εξής:

-H προθεσμία εξόφλησης οποιουδήποτε λογαριασμού κατανάλωσης δεν μπορεί να είναι μικρότερη από σαράντα ημέρες.

-Οι Προμηθευτές υποχρεούνται να παρέχουν τη δυνατότητα στους Ευάλωτους Οικιακούς Πελάτες τμηματικής και άτοκης εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους. Κάθε μηνιαία δόση δεν μπορεί να υπερβαίνει το 50% της αντίστοιχης μηνιαίας δαπάνης για την ηλεκτρική ενέργεια του Ευάλωτου Οικιακού Πελάτη.

-Οι Προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να υποβάλουν στον αρμόδιο Διαχειριστή εντολή απενεργοποίησης, ή να καταγγείλουν τη σύμβασή τους με Ευάλωτους Οικιακούς Πελάτες, λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών κατανάλωσης, α) κατά το χρονικό διάστημα από Νοέμβριο έως και Μάρτιο, και β) κατά τη διάρκεια των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου.

-Για τους Ευάλωτους Οικιακούς Πελάτες που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας, ο Προμηθευτής δικαιούται να καταγγείλει τη Σύμβαση Προμήθειας μόνο στην περίπτωση που ο συγκεκριμένος Πελάτης είναι υπερήμερος ως προς την εξόφληση έξι διαδοχικών λογαριασμών κατανάλωσης, και εφ' όσον προηγουμένως έχει αποστείλει ειδοποίηση με την οποία ενημερώνει τον Πελάτη: α) για τη δυνατότητα διακανονισμού των οφειλών του, και β) για την πρόθεσή του να καταγγείλει τη σύμβαση, τάσσοντάς του προθεσμία είκοσι (20) επιπλέον ημερών προς εξόφληση, η οποία και να παρέλθει άπρακτη. Εφ' όσον τελικά ο Προμηθευτής προβεί στην καταγγελία της Σύμβασης Προμήθειας, ο Ευάλωτος Οικιακός Πελάτης που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας μεταπίπτει αυτόματα στο καθεστώς της Καθολικής Υπηρεσίας, χωρίς να υπάρξει καθ' οιονδήποτε τρόπο διακοπή της ηλεκτροδότησής του.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία ευάλωτοι καταναλωτές είναι:

-Οι οικονομικά ασθενείς Οικιακοί Πελάτες που πλήττονται από την Ενεργειακή Πενία (είναι όσοι λόγω οικονομικής, οικογενειακής κατάστασης ή κατάστασς υγείας δυσκολεύονται να καλύψουν τις δαπάνες για ρεύμα ή φυσικό αέριο)

-Οι Πελάτες που, οι ίδιοι ή οι σύζυγοι αυτών ή πρόσωπα των οποίων αυτοί έχουν την επιμέλεια και συνοικούν με αυτούς, εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τη συνεχή και αδιάλειπτο παροχή ενέργειας. Στην κατηγορία αυτή υπάγονται οι Πελάτες που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης και ιδίως άτομα που χρειάζονται συνεχή προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας για τη λειτουργία συσκευών υποστήριξης ή παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών (συσκευές μηχανικής υποστήριξης αναπνευστικής ή καρδιακής λειτουργίας, συσκευές αιμοκάθαρσης κλπ.)

-Ηλικιωμένοι πελάτες που έχουν συμπληρώσει το εβδομηκοστό έτος της ηλικίας τους, υπό την προϋπόθεση ότι δεν συνοικούν με άλλο πρόσωπο το οποίο δεν έχει συμπληρώσει το συγκεκριμένο όριο ηλικίας.

-Πελάτες με σοβαρά προβλήματα υγείας, ιδίως άτομα με σοβαρή σωματική ή ψυχική αναπηρία, με νοητική αναπηρία, σοβαρά οπτικοακουστικά ή κινησιακά προβλήματα, ή με πολλαπλές αναπηρίες ή με χρόνια πάθηση και οι οποίοι εκ του λόγου τούτου δεν δύνανται να διαχειριστούν και διαπραγματευτούν τη συμβατική τους σχέση με τον Προμηθευτή.

-Οι Πελάτες σε απομακρυσμένες περιοχές και ιδιαίτερα στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά που δικαιούνται ίδιες υπηρεσίες τόσο ως προς τις τιμές όσο και ως προς την ποιότητα, την ασφάλεια του εφοδιασμού και τη διαφάνεια των συμβατικών όρων και προϋποθέσεων με τους άλλους Πελάτες.

Ο νέος Κώδικας ρυθμίζει συνολικά τις σχέσεις των καταναλωτών με τους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις εκατέρωθεν, τις διαδικασίες αλλαγής προμηθευτή, κ.α.

Σε σχέση με τα τιμολόγια ο κώδικας προβλέπει διαφοροποίηση των χρεώσεων για τις διάφορες ώρες ενός 24ώρου, καθώς και διαφοροποίηση μεταξύ των εργάσιμων ή μη ημερών, καθώς και μεταξύ των εποχών του έτους, ώστε η ενέργεια να τιμολογείται ακριβότερα τις ώρες αιχμής. Όμως για να εφαρμοστεί αυτή η διάταξη θα πρέπει να αλλάξουν οι μετρητές («ρολόγια») της κατανάλωσης ρεύματος. Προβλέπεται τέλος δυνατότητα έκπτωσης στα τιμολόγια σε περίπτωση που ο πελάτης πληρώνει συχνά (π.χ. μηνιαία) και εγκαίρως (π.χ. με πάγια εντολή).


imerisia.gr

Ο αγώνας κυπέλλου Καλλιθέα-ΠΑΟΚ άρχισε με παρατράγουδα...


Υλικές ζημιές σε αμαξοστοιχία που αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα, προκάλεσαν οπαδοί του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.
Περίπου 80 φίλοι του Δικεφάλου, οι οποίοι αναχώρησαν από την συμπρωτεύουσα για να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλλιθέα, προκάλεσαν φθορές, καταστρέφοντας μεταξύ άλλων και το μπαρ του Intercity, με αποτέλεσμα η αμαξοστοιχία να σταματήσει στη Λάρισα. Εκεί, τους περίμεναν περίπου 40 αστυνομικοί, με τους οποίους βρίσκονται σε συζητήσεις.

Ο υπόλοιπος κόσμος που επέβαινε στο συρμό, αποβιβάστηκε στη θεσσαλική πόλη και αναχώρησε με την επόμενη αμαξοστοιχία μετά από 3 ώρες!

sport.gr

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου και μελών Επιτροπών




Δημαιρεσίες για την εκλογή του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής


Ο κ. Ζήσιμος Κωνσταντόπουλος
επανεξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Αντιπρόεδρος, ο κ. Γιώργος Καρβούνης,
Γραμματέας, η κα. Αθηνά Εξάρχου
Εκλογή μελών της Οικονομικής
και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Ο κ. Ζήσιμος Κωνσταντόπουλος (από τη δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας «Συνεργασία για την Καλλιθέα») επανεξελέγη την Κυριακή, 6/1/2013, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά την πρώτη συνεδρίαση του Σώματος το νέο έτος.
Στις θέσεις τους επανεξελέγησαν ως Αντιπρόεδρος ο κ. Γιώργος Καρβούνης (από τη δημοτική παράταξη «Η Καλλιθέα Αλλάζει») και ως Γραμματέας η κα. Αθηνά Εξάρχου (επίσης από την πλειοψηφία, αφού οι δημοτικές παρατάξεις «Λαϊκή Συσπείρωση» και «Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας» δεν αποδέχθηκαν τη θέση).
Κατά την ίδια συνεδρίαση εξελέγησαν ακόμη τα μέλη της Οικονομικής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η σύνθεση των οποίων έχει ως εξής:
• Οικονομική Επιτροπή:Γεώργιος Γερολυμάτος, Αθηνά Εξάρχου, Νικόλαος Μαρώσης, Ιωάννης Ηλιάδης (από το συνδυασμό της πλειοψηφίας «Συνεργασία για την Καλλιθέα»), Δημήτριος Κάρναβος, Άννα Γιαννακού – Πάσχου (από το συνδυασμό «Η Καλλιθέα Αλλάζει»), Γεώργιος Αντωνακάκης (από το συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση») και Παναγιώτης Μακρίδης (από το συνδυασμό «Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας»). Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Αναστασία Αδαμοπούλου, Αχιλλέας Αλευράς, Κονδυλία Ταλιακού (από το συνδυασμό «Συνεργασία για την Καλλιθέα»), Ευάγγελος Μπαρμπάκος και Βασίλειος Παπαχρήστος (από το συνδυασμό «Η Καλλιθέα Αλλάζει»).
• Επιτροπή Ποιότητας Ζωής: Αναστασία Αδαμοπούλου, Μαρία Μούστου, Νικόλαος Ρουχωτάς, Ανέστης Φωτόπουλος, Πέτρος Χατζηϊωαννίδης (από το συνδυασμό «Συνεργασία για την Καλλιθέα»), Δημήτριος Κάρναβος, Παναγιώτης Κοττέας (από το συνδυασμό «Η Καλλιθέα Αλλάζει»), Ειρήνη Ελευθεριάδου(από το συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση»). Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Αχιλλέας ΑλευράςΦλώρα Βαζαίου, Ιωάννης Ηλιάδης (από το συνδυασμό «Συνεργασία για την Καλλιθέα»), Άννα Γιαννακού – Πάσχου καιΓεώργιος Καρβούνης (από το συνδυασμό «Η Καλλιθέα Αλλάζει»).

Πρόεδρος των δύο Επιτροπών είναι κατά το νόμο, ο Δήμαρχος.
Η θητεία των ανωτέρω οργάνων διαρκεί από

7/1/2013 έως 31/8/2014.

Στην Καλλιθέα ο Πάντιτς για τον Ίκαρο


Ήρθε για λογαριασμό του Ικάρου, ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του την Πέμπτη.
Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (9/1) για λογαριασμό του Ικάρου ο Μλάντεν Πάντιτς.
Ο Σέρβος σέντερ έχει συμφωνήσει με την διοίκηση του συλλόγου και την Πέμπτη αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του, ώστε να ενισχύσει την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ως το τέλος της σεζόν.
Την Τετάρτη (9/1) ο Πάντιτς βρέθηκε στο κλειστό της Γλυφάδας και γνώρισε τα μέλη του Ικάρου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανάκληση τυριών από τον ΕΦΕΤ


Ο ΕΦΕΤ στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας και ύστερα από σχετικές ενέργειες,

ενημερώθηκε από την εταιρεία “LIDL Hellas” για αλλοίωση των οργανοληπτικών

χαρακτηριστικών σε συσκευασμένο τυρί λόγω ανάπτυξης ευρωτίασης (μούχλα).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα προϊόντα, με την εμπορική επωνυμία “GOLDESSA Cottage

Cheese” και “Linessa Cottage Cheese”, σε συσκευασία των 200g, με αριθμό παρτίδας

A0068 και ημερομηνία λήξης 17/01/2013. Τα προϊόντα παρασκευάζονται από την επιχείρηση

“Naabtaler Milchwerke GmbH & Co.KG.” στη Γερμανία.

Η εταιρεία προέβη σε άμεση ανάκληση/ απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης

παρτίδας και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη από τον ΕΦΕΤ οι προβλεπόμενοι έλεγχοι.

Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους τα ανωτέρω προϊόντα

να μην τα καταναλώσουν.

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ανάκληση λαδιού από τον ΕΦΕΤ



Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο έκτακτου ελέγχου και σε συνεργασία με τη Β’ Χημική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντος που αποτελείται από ΜΙΓΜΑ ΣΠΟΡΕΛΑΙΩΝ ΤΕΧΝΗΤΑ ΚΕΧΡΩΣΜΕΝΩΝ, το οποίο πωλείται με την ένδειξη ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.
Πρόκειται για προϊόν, σε πλαστική συσκευασία των 5 L και ημερομηνία λήξης 31-12-2014, το οποίο δεν φέρει ενδείξεις παρασκευαστή / συσκευαστή.
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από το
ανωτέρω ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ – ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ προϊόν από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (φωτογραφία κάτωθι), να μην το καταναλώσουν.

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Έγκλημα στην Καλλιθέα.....που άφησε εποχή!!!


Τα πρωτοσέλιδα της 7ης Ιανουαρίου του 1931 έγραψαν την δική τους ιστορία περιγράφοντας ενα γεγονός του αστυνομικού δελτίου το οποίο έγινε μάλιστα και τραγούδι! Την δολοφονία του εργολάβου, Αθανασόπουλου.

Ήταν ανήμερα των Θεοφανείων του 1931 όταν ένα μικρό παιδί είδε στην κοίτη του Κηφισού δυο μεγάλους σάκους. Μέσα τους, υπήρχε ένα τεμαχισμένο πτώμα. Το έγκλημα αυτό έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες της 7ης Ιανουαρίου.
Το θύμα ήταν ο Δημήτριος Αθανασόπουλος, μεγαλοεργολάβος, ο οποίος έμενε στην Καλλιθέα. Την δολοφονία του είχε διατάξει η πεθερά του και δράστης ήταν ο 18χρονος ανηψιός της, Δημήτρης. Για το ειδεχθές έγκλημα, συνελήφθησαν η σύζυγος του εργολάβου, Φούλα, η υπηρέτρια, Γιαννούλα Μπέλου και ο εραστής της πεθεράς, Σπύρος Μαγουλόπουλος, ο ανηψιός του, Αντώνης και ο Γιώργος Κορναράκης.
Οι τρεις τελευταίοι είχαν αναλάβει την μεταφορά του πτώματος.
Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του αποτρόπαιου εγκλήματος έγινε ρεμπέτικο το οποίο έμεινε στην ιστορία. Σε 12 τετράστιχα και μουσική του Ιάκωβου Μοντανάρη, το "Κακούργα πεθερά"έγινε μια απο τις μεγαλύτερες επιτυχίες της προπολεμικής Ελλάδας! Το τραγούδι είναι γνωστό και ως: "Καημένε Αθανασόπουλε τι σου μελλε να πάθεις".



newsit.gr

Νίκη για την Καλλιθέα

Η ομάδα του Ελ Πάσο πέτυχε σπουδαία νίκη στο πρωτάθλημα με 3-1 επί του Πιερικού. Η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα μάλιστα έφτασε στη νίκη με ανατροπή. Ο Καραγκούνης στο 20’ της αναμέτρησης έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ. Στην επανάληψη όμως, υπήρξε ένας μονόλογος των γηπεδούχων που έφτασαν σχετικά εύκολα στην ανατροπή. Ο Ατματζίδης στο 52’ έφερε την αναμέτρηση στα ίσια με τον Ματσούκα στο 66’ να ολοκληρώνει την ανατροπή. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Ντακόλ στο 70’. Η σύνθεση της Καλλιθέας: Κατσούλης, Φραγκής (46' Βιγιαρέχο), Πίκολο, Μαρουκάκης, Ντακόλ, Μουσταφίδης, Χριστοφιλέας, Ατματζίδης (75’ Φαγιέ), Κατσικογιάννης, Ματσούκας (90’ Χαροντάκης), Σταύρου.

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ο ( εικονιζόμενος δεξιά ) Ηλίας Καντζούρης, ο αδελφός της αγαπημένης μας συμμαθήτριας Παρύσας ανήκει πλέον στο τιμ των ομοσπονδιακών προπονητών μας στο μπάσκετ. Όπως έγινε γνωστό από την ΕΟΚ: "Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αντρέα Τρινκέρι, ο οποίος θα είναι ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών για τα επόμενα δύο χρόνια. Συνεργάτες του στον πάγκο θα είναι ο Γιώργος Λιμνιάτης, ο Δημήτρης Παπανικολάου και ο Ηλίας Καντζούρης". Πάντα τέτοια και εις ανώτερα!


 

Τριπλή ενίσχυση για την Καλλιθέα



Την ανακοίνωση των Μιγκέλ Β
ιγιαρέχο, Φαγέ Αλμπέγε Γιάρε και Θεολόγου Παντελή ανακοίνωσε η Καλλιθέα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
“Αποκτήθηκε ο 24χρονος Ισπανός Μιγκέλ Βιγιαρέχο, ο οποίος αγωνιζόταν στον Πανθρακικό και η θέση του είναι αριστερός μπακ-χαφ. Επίσης αποκτήθηκαν δύο νεαροί ποδοσφαιριστές, ο 18χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ Φαγέ Αλμπέγε Γιάρε, ο οποίος συμμετείχε από τον Σεπτέμβρη στις προπονήσεις της ομάδας και έδειξε με την παρουσία του ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και ο 21χρονος στόπερ, μπακ και αμυντικός χάφ Θεολόγου Παντελής, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά και την διάλυση της επαγγελματικής ομάδας του Εθνικού Αστέρα”.