Οκτωβρίου 2013 ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Η σύσκεψη της Νυρεμβέργης


Στον... σταθμό του Μονάχου θα βρεθεί σύσσωμη η τοπική αυτοδιοίκηση της χώρας μας, αποδεχόμενη το κάλεσμα του Γερμανού υφυπουργού Εργασίας Γιοακίμ Φούχτελ.

Πρόκειται για ένα ταξίδι στη Νυρεμβέργη το οποίο έχει κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δόθηκε στο πλαίσιο της συμφωνίας που είχε κάνει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ πριν από δύο χρόνια. 

Οι δήμαρχοι θα δώσουν κατά την 4η Ελληνογερμανική Συνάντηση, με τίτλο «Ο δήμος του μέλλοντος», αναφορά στον υφυπουργό Εργασίας της Γερμανίας κ. Φούχτελ για τα του οίκου τους. Στο τραπέζι θα πέσουν και τα καυτά θέματα, όπως το σκάνδαλο της Siemens, το κατοχικό δάνειο, η διαπραγμάτευση ενός νέου αναπτυξιακού σχεδίου βοήθειας μετά την αποτυχία του μνημονίου - έτσι τουλάχιστον συζητείται στους κύκλους της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Πηγή: zougla.gr

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

E-mail αναγνώστη για το κολυμβητήριο Καλλιθέας



Διαβάστε παρακάτω email που μας έστειλε αναγνώστης μας με τις "εμπειρίες" του από το νέο κολυμβητήριο Καλλιθέας.


  • "...Προσπαθώντας να βρω πληροφορίες για το κολυμβητήριο τηλεφωνώ στις 13/9 στο δήμο Καλλιθέας, αφού έχω διαβάσει διθυράμβους σε τοπική εφημερίδα, θέλοντας να ενημερωθώ για τον κανονισμό λειτουργίας του. Με παραπέμπουν στον αθλητικό οργανισμό. Στον αθλητικό οργανισμό με ενημερώνουν ότι για πληροφορίες θα πρέπει να απευθυνθώ καθημερινά 8:00-14:00 στο κολυμβητήριο όπου ο αρμόδιος υπάλληλος μπορεί να με εξυπηρετήσει. Ζητάω ένα τηλέφωνο καθώς τις πρωινές ώρες εργάζομαι και με πληροφορούν ότι ακόμα δεν έχει συνδεθεί!!! Ξανακαλώ στις 27/9 και ενημερώνομαι ότι υπάρχει, τουλάχιστον, και απογευματινό τμήμα ενημέρωσης 17:00-20:00 αλλά εξακολουθεί να μην υπάρχει τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης! Πηγαίνω την επομένη από κοντά. Oι πληροφορίες από την κατά τ΄άλλα ευγενική κυρία στην υποδοχή δεν είναι και πολύ σαφείς. Άγνωστες έννοιες: ύψος μηνιαίων διδάκτρων, πόσα παιδιά είναι σε κάθε πισίνα, ένας προπονητής ανά πόσα παιδιά, με τι σύστημα καθαρίζουν την πισίνα... 

    Ρίχνοντας μια πρόχειρη ματιά στις εγκαταστάσεις πρόσεξα πως χώρος για τους γονείς - επισκέπτες δεν υπάρχει, ούτε κερκίδες, ούτε κάποιο υπόστεγο. Ο χώρος του πάρκινγκ δεν είναι έτοιμος και δεν πρόκειται να είναι άμεσα.
    Τέλος, ακόμα περιμένω να καλέσουν το παιδί για δοκιμαστικά..."

Εγκαίνια για το Δημοτικό Πάρκο Αθλητισμού


Τo Δημοτικό Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής, δωρεάς του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος", εγκαινιάζεται την Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 18:00 (είσοδος από την πύλη της οδού Ναυάρχου Βότση).

Την προηγουμένη της εκδήλωσης των εγκαινίων θα προηγηθούν αγώνες πόλο, καθώς και πρόγραμμα επιδείξεων στη κολύμβηση με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών.

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στην Καλλιθέα

Στη σύλληψη 21 ατόμων που βρίσκονταν στην παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη που εντοπίστηκε στην Καλλιθέα προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής.

Ανάμεσά τους ένας 43χρονος Έλληνας, δύο Ελληνίδες σερβιτόρες και δεκαεπτά πελάτες.

Παράλληλα οι αστυνομικοί κατάσχεσαν: 
δύο ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια και πλήθος μάρκες
οκτακόσιες εβδομήντα δύο μάρκες, 
σαράντα μία τράπουλες, 
μία οθόνη, 
ένα σύστημα καταγραφής, 
δύο κάμερες και 
το χρηματικό ποσό των 5.785 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

protothema