Εγκαίνια Δημοτικής - Σχολικής Βιβλιοθήκης στον Ταύρο !! ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Εγκαίνια Δημοτικής - Σχολικής Βιβλιοθήκης στον Ταύρο !!

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου σας προσκαλεί στα εγκαίνια της Δημοτικής – Σχολικής Βιβλιοθήκης της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου, την Τετάρτη 30 Απριλίου και ώρα 19:00, επί της οδού Αγίας Σοφίας 16 στο χώρο μεταξύ του Λυκείου και του αμφιθέατρου Νίκος Τεμπονέρας, έναντι του Ι.Ν. Αγίας Σοφίας στον Ταύρο.

Η Δημοτική – Σχολική Βιβλιοθήκη είναι ένα έργο που ολοκληρώθηκε, ύστερα από εκμετάλλευση και αναδιαμόρφωση εγκαταλελειμμένων εργαστηρίων του πρώην ΕΠΑΛ Ταύρου και παραδίδεται στους δημότες, με σκοπό τις βέλτιστες εγκαταστάσεις εκπαίδευσης και επιμόρφωσης.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για τα εγκαίνια: «Πρόκειται για ένα έργο – κόσμημα για τον Ταύρο, που δεν είχε, μέχρι σήμερα, κάτι ανάλογο. Εκμεταλλευτήκαμε τον διαθέσιμο χώρο και με μικρό κόστος μπορέσαμε να δημιουργήσουμε την βιβλιοθήκη. Καλώ τους δημότες να επισκεφθούν τη Βιβλιοθήκη, να επιμορφωθούν, γιατί η μόρφωση και η παιδεία είναι αγαθά που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου και το Πνευματικό Κέντρο που με τη συνεργασία τους ολοκλήρωσαν αυτό το πολύ σημαντικό έργο για την πόλη μας.”
πηγή  my-mosxato.blogspot.gr