Και άλλο περιστατικό με τα γνωστά πλέον τραβεστί! ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Και άλλο περιστατικό με τα γνωστά πλέον τραβεστί!

Άνω κάτω η γειτονιά λίγο πιο πάνω από την οδό Χαροκόπου,επί της Σωκράτους και Θέμιδος.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές,τα τραβεστί που διέμεναν επί της Σωκράτους και Χαροκόπου και είχαν προκαλέσει αναστάτωση τόσο με το ξυλοδαρμό μιας από αυτές,τόσο με την έλευση της αστυνομίας και δικαστικού επιμελητή που τους έβγαλε έξω από το τότε σπίτι τους,έγιναν πρωταγωνιστές σε ακόμα ένα περιστατικό.
Πελάτης που είχε επισκεφθεί το τωρινό διαμέρισμά τους,ανακάλυψε πως του είχαν κλέψει το κινητό του τηλέφωνο και άρχισε τις φωνές αλλά και τις χειρονομίες κατά του τραβεστί που τον είχε κλέψει.Εκείνη άνοιξε την μπαλκονόπορτα και άρχισε να καλεί σε βοήθεια τον νταβατζή της,ο οποίος την είχε στημένη λίγο πιο κάτω.Ντυμένος με φόρεμα και φορώντας γόβες,κυνηγούσε με λοστό τον πελάτη,ο οποίος πήδηξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος για να σωθεί.
Ευτυχώς το διαμέρισμα βρίσκεται σε ισόγειο και μπόρεσε να διαφύγει μέχρι να έρθει η αστυνομία που κάλεσαν οι γείτονες οι οποίοι ήταν θεατές σε αυτό το απίστευτο θέαμα.
Όλοι μαζί μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας για εξηγήσεις.
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος που νοικιάζουν οι τραβεστί,δε γνώριζε πως διέμεναν στο διαμέρισμα τα συγκεκριμένα άτομα,ενώ επιμένει πως το έχει νοικιάσει σε ένα ζευγάρι,όπου η γυναίκα δουλεύει στον Ευαγγελισμό!
Ο άτυχος πελάτης επέστρεψε στον ''τόπο του εγκλήματος'' με συνοδεία αστυνομικών για να μπορέσει να πάρει το αυτοκίνητό του που το είχε παρκάρει στη γειτονιά.