Η Ανακοίνωση του Τρύφων Μπουγά για τον β΄γύρο ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Η Ανακοίνωση του Τρύφων Μπουγά για τον β΄γύρο

Μαχόμενε λαέ ,αδούλωτα νιάτα της Καλλιθέας,

Καθώς η αντίστροφη μέτρηση για την εκλογή της δεύτερης Κυριακής, φτάνει στο…μηδέν, οι δύο παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο σου στις επαναληπτικές εκλογές, περιμένουν εναγωνίως κάποια σημάδια για το πού θα κατευθυνθείς. Εσένα που διάλεξες κάτι άλλο την πρώτη Κυριακή και περιμένουν να σου δοθεί κάποια γραμμή ή κάποια σύσταση για ουδετερότητα που συμφέρει επίσης σε ορισμένες περιπτώσεις, για να επιλέξεις ανάμεσα στους δύο, σε 48 ώρες.

Επειδή πολλοί αναρωτιούνται γύρω από το τι θα πράξουμε την Κυριακή, ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως εμείς είμαστε με αυτόν που θα στηρίξει ο λαός της Καλλιθέας.

Η Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα, θα ταχθεί στο πλευρό εκείνου που ο Καλλιθεάτης θα επιλέξει να πορευτεί, για μια πόλη καθαρή, ασφαλή, ελληνική, χωρίς ανεργία, χωρίς άλλη υποβάθμιση της ποιότητας ζωής του, που θα είναι δίπλα στους εργαζόμενους. Που θ’ αφήνει ν’ ανθίζουν όλα τα λουλούδια και που θ’ απορρίψει τις αντιδημοκρατικές ενέργειες αριστερόστροφων εθνομηδενιστών, οι οποίοι με τις ενέργειες τους θα αποπειραθούν ν’ αναγκάσουν το Δημοτικό Συμβούλιο να συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών, μακριά από τον κόσμο. Γιατί αυτοί που τραμπουκίζουν, θέλουν τον Δήμο και τους πολίτες του στο σκοτάδι!

Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να προστατέψουμε την δική τους δημοκρατία, που ούτε οι ίδιοι σέβονται. Ήρθαμε για να μείνουμε και θα το πετύχουμε, ανατρέποντας τις αμπελοφιλοσοφίες των αριστερών, που ποτίζουν και κοιμίζουν επί 45 χρόνια τον Καλλιθεάτη, στηρίζοντας το σύστημα και συναλλασσόμενοι από την πίσω πόρτα με τα συμφέροντα του κατεστημένου.

Μπουγάς Τρύφων
Υποψήφιος Δήμαρχος με την Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα  31/05/2019