Τρεις φορές συναντήθηκε με τον επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα» ο Ψαλιδόπουλος! Τι αποκαλύπτει υποψήφιος ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Τρεις φορές συναντήθηκε με τον επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα» ο Ψαλιδόπουλος! Τι αποκαλύπτει υποψήφιος

 


Η απόφαση καταδίκης της Χρυσής Αυγής από τα ελληνικά δικαστήρια έχει "σηκώσει σκόνη" και στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας, με δημοτικές παρατάξεις να ζητάνε την αποπομπή του δημοτικού συμβούλου Τρύφωνα Μπουγά, ο οποίος εκλέχτηκε με τον συνδυασμό "Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα", αποχώρησε πριν λίγο διάστημα και πλέον υφίσταται ο συνδυασμός ως "Έλληνες για την Καλλιθέα". Λάβρος κατά του συγκεκριμένου συνδυασμού εμφανίστηκε ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, κάτι που ενόχλησε τον υποψήφιο με τον Τρύφωνα Μπουγά, Πέτρο Σαμαρτζοπάνο, ο οποίος προχώρησε σε αποκαλύψεις για προεκλογικές συναντήσεις και συμφωνίες! Για τις συγκεκριμένες αποκαλύψεις οφείλει να απαντήσει ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, καθώς και σοβαρότατες είναι και επώνυμες.

Χαρακτηριστικά ο Πέτρος Σαμαρτζοπάνος αναφέρει:

Αγαπητέ σύντροφε τής «Λαδόκολλας» Ψαλιδόπουλε. Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα την ανακοίνωσή σας. Δεν ξέρω αν λόγω ηλικίας έχει επηρεάσει τον εγκέφαλό σας αυτή η άσχημη ασθένεια Αλτσχάϊμερ, γι’αυτό είμαι υποχρεωμένος να σας επισημάνω & να σας υπενθυμίσω τα εξής. 
Δεν γνωρίζετε ότι η Δημοτική παράταξη του Κου Τρύφωνα Μπουγά τώρα «Έλληνες για την Καλλιθέα» έχει ενημερώσει εγγράφως & έχει αναγνωσθεί από τον Πρόεδρο τού Δ.Σ Καλλιθέας ότι συμμετείχε στις Δημοτικές Εκλογές όπως ορίζει ο Κώδιξ Δήμων & Κοινοτήτων; Εκεί λοιπόν, στον Κώδικα ( ελπίζω να μην έχετε ξεχάσει να διαβάζετε) αναφέρεται ΡΗΤΩΣ ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στις ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΩΝ & ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ. Να σάς πω δε ότι, όλοι εμείς οι συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο τού Κου Μπουγά Τρύφωνα, είμαστε Εθνικιστές, δηλαδή αγαπάμε το Ελληνικό Έθνος μας, πιστοί στην ιδέα & είμαστε κόντρα στον άνεμο. 
Εδώ λοιπόν να σάς υπενθυμίσω ότι πριν τις Δημοτικές εκλογές κάναμε 3 ραντεβού στην ταβέρνα Λαδόκολλα, όχι για να κάνουμε κάποιο προξενιό, πίνοντας οίνον ο οποίος ευφραίνει καρδίας ανθρώπων, & μας ζητήσατε να ανεβάσουμε τούς τόνους για να συσπειρωθούν οι αριστεροί στην παράταξή σας διότι τα ποσοστά σας ήταν πάρα πολύ χαμηλά σύμφωνα με τις δικές σας δημοσκοπήσεις , όπως μας είπες, & όπως συμπλήρωσες «αυτό γίνεται & σε κεντρικό επίπεδο».. 
Όλα τα άλλα τα αφήνω στήν κρίση τών αναγνωστών. Με χιλιάδες τόνους αγάπης. 
 
Πέτρος Σαμαρτζοπάνος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος