Τι λέει ο δήμος για το θέμα με τους 19 καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου. ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Τι λέει ο δήμος για το θέμα με τους 19 καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου.


Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει πολύ συζήτηση από μερίδα της αντιπολίτευσης του Δήμου Καλλιθέας για το ότι με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής, έχουν μείνει για 6 μήνες απλήρωτοι 19 καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου.

Τι λέει όμως και ο δήμος γι αυτό; Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πρόκειται για μια συστηματική προσπάθεια κατασυκοφάντησης της διοίκησης του Δήμου, από πρόσωπα που λες και προέκυψαν από παρθενογένεση εμφανίζονται να αγνοούν τους νόμους της πολιτείας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η πηγή μας: «Το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι καθηγητές, οι του λεγομένου «αντιτίμου»,  όντως δεν έχουν αμειφθεί για εργασία 4,5 μηνών, ουδόλως έχει να κάνει με επιλογή της δημοτικής αρχής. Όπως γνωρίζουν και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, με τους οποίους βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή, υπεύθυνο γι’ αυτή την κατάσταση είναι το ασφυκτικό  για τις διοικήσεις των Δήμων νομοθετικό πλαίσιο, που τους ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ρητά και  κατηγορηματικά να προχωρήσουν  στις πληρωμές, εφόσον δεν έχουν καταβληθεί τα δίδακτρα από τους μαθητές. Και η διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας είναι εκείνη που, σε κεντρικό επίπεδο, έχει αναλάβει την πρωτοβουλία για την αλλαγή του.

Είναι δε απορίας άξιον το πώς οι σημερινοί καταγγέλοντες αντιπολιτευόμενοι, είναι εκείνοι πως ως διοίκηση του Δήμου επί πολλές τετραετίες, άφησαν ανοχύρωτο το Δημοτικό Ωδείο Καλλιθέας χωρίς καν έναν εργαζόμενο αορίστου χρόνου, αγνοώντας επιδεικτικά το ευεργετικό προς αυτή την κατεύθυνση Π.Δ. 164/04, το πολιτογραφημένο ως «διάταγμα Παυλόπουλου».

Ομιλούν εκείνοι που ως διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας, άφησαν απλήρωτους επί ένα ολόκληρο εκπαιδευτικό έτος (2013-14) το σύνολο των 31 καθηγητών του, απασχολούμενοι με τη συμμετοχή τους ή όχι στις επικείμενες, τότε, δημοτικές εκλογές! Κι ήταν η σημερινή διοίκηση του Δήμου, η οποία μέσα στις πρώτες μέρες ανάληψης των καθηκόντων της (Σεπτέμβριος 2014) έδωσε λύση στο πρόβλημα των 31 χειμαζόμενων καθηγητών, καταβάλλοντας αμέσως τα δεδουλευμένα τους. Όλα τα υπόλοιπα εντάσσονται σ’ ένα πρωτοφανές κρεσέντο λαϊκισμού που φέρει την υπογραφή ευφάνταστων σεναριογράφων, που έχουν ενταχθεί στην υπηρεσία της παραπληροφόρησης».