Εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου και μελών Επιτροπών ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου και μελών Επιτροπών




Δημαιρεσίες για την εκλογή του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής


Ο κ. Ζήσιμος Κωνσταντόπουλος
επανεξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Αντιπρόεδρος, ο κ. Γιώργος Καρβούνης,
Γραμματέας, η κα. Αθηνά Εξάρχου
Εκλογή μελών της Οικονομικής
και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Ο κ. Ζήσιμος Κωνσταντόπουλος (από τη δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας «Συνεργασία για την Καλλιθέα») επανεξελέγη την Κυριακή, 6/1/2013, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά την πρώτη συνεδρίαση του Σώματος το νέο έτος.
Στις θέσεις τους επανεξελέγησαν ως Αντιπρόεδρος ο κ. Γιώργος Καρβούνης (από τη δημοτική παράταξη «Η Καλλιθέα Αλλάζει») και ως Γραμματέας η κα. Αθηνά Εξάρχου (επίσης από την πλειοψηφία, αφού οι δημοτικές παρατάξεις «Λαϊκή Συσπείρωση» και «Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας» δεν αποδέχθηκαν τη θέση).
Κατά την ίδια συνεδρίαση εξελέγησαν ακόμη τα μέλη της Οικονομικής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η σύνθεση των οποίων έχει ως εξής:
• Οικονομική Επιτροπή:Γεώργιος Γερολυμάτος, Αθηνά Εξάρχου, Νικόλαος Μαρώσης, Ιωάννης Ηλιάδης (από το συνδυασμό της πλειοψηφίας «Συνεργασία για την Καλλιθέα»), Δημήτριος Κάρναβος, Άννα Γιαννακού – Πάσχου (από το συνδυασμό «Η Καλλιθέα Αλλάζει»), Γεώργιος Αντωνακάκης (από το συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση») και Παναγιώτης Μακρίδης (από το συνδυασμό «Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας»). Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Αναστασία Αδαμοπούλου, Αχιλλέας Αλευράς, Κονδυλία Ταλιακού (από το συνδυασμό «Συνεργασία για την Καλλιθέα»), Ευάγγελος Μπαρμπάκος και Βασίλειος Παπαχρήστος (από το συνδυασμό «Η Καλλιθέα Αλλάζει»).
• Επιτροπή Ποιότητας Ζωής: Αναστασία Αδαμοπούλου, Μαρία Μούστου, Νικόλαος Ρουχωτάς, Ανέστης Φωτόπουλος, Πέτρος Χατζηϊωαννίδης (από το συνδυασμό «Συνεργασία για την Καλλιθέα»), Δημήτριος Κάρναβος, Παναγιώτης Κοττέας (από το συνδυασμό «Η Καλλιθέα Αλλάζει»), Ειρήνη Ελευθεριάδου(από το συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση»). Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Αχιλλέας ΑλευράςΦλώρα Βαζαίου, Ιωάννης Ηλιάδης (από το συνδυασμό «Συνεργασία για την Καλλιθέα»), Άννα Γιαννακού – Πάσχου καιΓεώργιος Καρβούνης (από το συνδυασμό «Η Καλλιθέα Αλλάζει»).

Πρόεδρος των δύο Επιτροπών είναι κατά το νόμο, ο Δήμαρχος.
Η θητεία των ανωτέρω οργάνων διαρκεί από

7/1/2013 έως 31/8/2014.