Xειροπέδες σε κύκλωμα νονών ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Xειροπέδες σε κύκλωμα νονών

Στα ίχνη μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις «προστασίας» μαγαζιών, τοκογλυφίας και εκβιασμών βρίσκονται οι άντρες της Ασφάλειας Αττικής.

Από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε Αττική, Εύβοια και Κορινθία και μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί οχτώ άτομα, ενώ έχουν κατασχεθεί χρήματα και όπλα.

«Μου έλιωσαν δύο δάχτυλα»

Αν και μέχρι στιγμής οι πληροφορίες για την δράση της οργάνωσης διαρρέονται από την αστυνομία με το σταγονόμετρο, πληροφορίες του zougla.gr αναφέρουν ότι μεταξύ των απίστευτων ιστοριών που καταγγέλθηκαν στην αστυνομία συμπεριλαμβάνεται και η ιστορία ενός ιδιώτη στον οποίο τα μέλη της συμμορίας προξένησαν βαριές σωματικές βλάβες.

Η ιστορία ξεκινά πριν από περίπου 15 ημέρες όταν ο εν λόγω ιδιώτης επισκέφθηκε δικηγορικό γραφείο στην Καλλιθέα και ζήτησε νομική προστασία, καθώς όπως υποστήριξε, είχε πέσει θύμα τοκογλύφων και μπράβων. Ειδικότερα, ο ιδιώτης ανέφερε ότι η περιπέτειά του ξεκίνησε όταν επισκέφθηκε έναν τοκογλύφο στο γραφείο του, το οποίο βρίσκεται μεταξύ της Καλλιθέας και του Ταύρου, προκειμένου να ρυθμίσει το χρέος του.

Τότε, όπως υποστήριξε, τον έψαξαν τρεις μπράβοι και όταν διαπίστωσαν ότι έφερε πάνω του μόνο 900 ευρώ, του έβαλαν το χέρι πάνω σε ένα μάρμαρο και εν συνεχεία, με μία βαριά, του… έλιωσαν δύο δάχτυλα. Το zougla.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο, ο οποίος και επιβεβαίωσε το γεγονός.

Ο εγκέφαλος

Ως επικεφαλής της οργάνωσης, σύμφωνα με την αστυνομία, εμφανίζεται ο πρώην πυγμάχος

Γιώργος Βεντούρας.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που έκανε ευρέως γνωστό στην Ελλάδα το ΜΜΑ και καθιέρωσε τους αγώνες σε κλουβί.

Στα τέλη του 2004 είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα που τον ανάγκασε να μείνει μακριά από τον χώρο για περίπου δύο χρόνια αλλά μπόρεσε να επανέλθει δριμύτερος και να ασχοληθεί αποκλειστικά με το οργανωτικό κομμάτι των μαχητικών αθλημάτων.
πηγή  zougla.gr