Τραγικές καταστάσεις στο ΙΚΑ Καλλιθέας ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Τραγικές καταστάσεις στο ΙΚΑ Καλλιθέας

Όχι ότι είναι κάτι νέο και απίστευτο το να ακούς πως σε δημόσια υπηρεσία ταλαιπωρείται πάντα ο πολίτης,αλλά σήμερα τα περιστατικά στο ΙΚΑ στη Σκρα,δεν είχαν προηγούμενο.
Ο προιστάμενος στις παροχές,κάποιος κύριος Λίμιος όπως μας πληροφόρησαν,φερόταν αγενέστατα και με θράσος σε ηλικιωμένους,κυρίες και σε μητέρα ενός μωρού.
Στον ηλικιωμένο,χωρίς ίχνος σεβασμού,αφού δεν έδινε σημασία καν σε αυτά που του έλεγε,κοιτούσε επιδεικτικά το ταβάνι και του φώναζε πως δεν τον ενδιέφεραν τα προβλήματά του.Φρόντισε να του το πει αρκετές φορές αρνούμενος να τον ακούσει.
Στην κυρία,μίλησε με άξια βραβείου αγένεια και τη διέταξε να μη μιλά,όταν εκείνη τον ρώτησε αν μπορούσε να εξυπηρετηθεί μία κυρία που είχε μαζί της το μωρό της,
Κατηγόρησε τη μητέρα πως έφερε επίτηδες το μωρό μαζί της για να μπει μπροστά στη σειρά για τα γκισέ, της -υποτίθεται-εξυπηρέτησης και όταν εκείνη του γνωστοποίησε πως συνοδεύει το σύζυγό της που είναι σε αναρρωτική άδεια και χρειάζεται βοήθεια,της είπε ''Τί έχει?Δε μπορεί να περπατήσει μόνος του?Ανάπηρος είναι?''.Όταν ο σύζυγος της κυρίας εμφανίστηκε-σχεδόν ανήμπορος και φανερά καταβεβλημένος-τον κοίταξε υποτιμητικά και του είπε ότι αφού μπορεί και περπατά,να κρατούσε αυτός το μωρό στο σπίτι ή να ερχόταν μόνος του!!!!!!!!
Φυσικα η μητέρα του παιδιού,του έκανε αναφορά στη διεύθυνση,όπως και η κυρία που τη διέταξε να μη μιλά,αφού φρόντισαν πρώτα να ανταπαντήσουν στο χωρίς όρια θράσος του,με τον ίδιο τρόπο.