E-Stories στο Μοσχάτο ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

E-Stories στο Μοσχάτο


Μια πολύ συγκινητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου – Ταύρου, το e-Stories.

Το e-Stories διοργανώθηκε από μια μεγάλη παρέα ανήσυχων νέων που αποτελούν την Δημιουργική Κοινότητα Μοσχάτου-Ταύρου "Social Café"! Μια παρέα που αναζητά το καινοτόμο, υποστηρίζει το καινούργιο και χειροκροτεί το διαφορετικό..!

Στο πρώτο μεγάλο event του e-STORIES.gr μοιραστήκαμε ιστορίες των δικών μας ανθρώπων! Των ανθρώπων από τις γειτονιές του Μοσχάτου & του Ταύρου! Αφορούσε ιστορίες και ιδέες κατοίκων του Μοσχάτου και του Ταύρου που άλλαξαν την ζωή τους, αλλά και την ζωή των ανθρώπων γύρω τους ανεξάρτητα από τα οφέλη της προσπάθειάς τους.

Οι ομιλητές καθήλωσαν - συγκίνησαν πραγματικά τον κόσμο για πάνω από δυόμιση ώρες με τις ιστορίες τους, ενώ εκπληκτική ήταν η παρουσία της Βίκυ Χαντζή παρουσιάστρια της εκδήλωσης.

Οι ομιλητές της μεγάλης Πρεμιέρας του «e-Stories.gr » καθήλωσαν και συγκλόνισαν με τις ιστορίες τους, όλοι ο καθένας χωριστά συγκίνησαν και προβλημάτισαν.

- π. Αμανατίδης Παρθένιος, αρχιμανδρίτης Ι.Ν. Αγ. Κων/νου και Ελένης Μοσχάτου, υπεύθυνος για καθημερινό συσσίτιο δεκάδων απόρων.
- Ναυπλιώτης Μιχάλης, ιδρυτής του πρώτου ελληνικού social network Zoo.gr
- Παούρης Μιχάλης, δεξιοτέχνης μουσικός στο μπουζούκι με παγκόσμια αναγνώριση
- Τσαγκάρης Βασίλης, παραολυμπιονίκης στα 50μ. πρόσθιο
- Χωριανόπουλος Ιωάννης, μηχανολόγος μηχανικός-εφευρέτης
- Ψαλλίδας Μιχάλης, σύμβουλος ηλεκτρονικής-συμμετοχικής διακυβέρνησης
πηγή  moschato-guide.gr