Βράβευση ΕΘΝΟΑ-ανάμεσά τους και η δικιά μας Κλέλια Πανταζή! ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Βράβευση ΕΘΝΟΑ-ανάμεσά τους και η δικιά μας Κλέλια Πανταζή!

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδος θεσμοθετεί από φέτος το βραβείο της χρονιάς «Αριστεία και Αλληλεγγύη», που θα απονέμεται σε ετήσια βάση σε προσωπικότητες της πατρίδας μας με έργο και προσφορά υπέρ των παιδιών.

Την Παρασκευή, στις 11.30 το πρωί, στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε η εορτή βραβεύσεων και το βραβείο «Αριστεία και Αλληλεγγύη 2013» και απονεμήθηκε σε αυτήν την πρώτη εκδήλωση, στην κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, για το σημαντικό της έργο επί μακρό διάστημα σε παιδιά που υποφέρουν.

Η ΕΘΝ.Ο.Α. τίμησε επίσης το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, που στηρίζει πανελλαδικά με αμέριστο και διαρκή τρόπο το εκπαιδευτικό έργο της Ολυμπιακής Παιδείας. Το βραβείο παρέλαβε ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Στη εορτή βραβεύσεων απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις για την προσφορά τους στο έργο της Ακαδημίας στην προώθηση των Ολυμπιακών Αξιών στα μικρά παιδιά,σε 40 Ολυμπιονίκες από διάφορα αθλήματα, καθώς και σε 16 χορηγούς που στήριξαν σε δύσκολους καιρούς τις ανά την Ελλάδα δραστηριότητες της ΕΘΝ.Ο.Α. Επίσης βραβεύτηκαν 10 καλλιτέχνες και συνεργαζόμενα σχολεία.
πηγή dou.gr


Πηγή:www.capital.gr