~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Αγωνιστικό κάλεσμα απευθύνει η ΠΑΣΕΒΕ ενόψει της 2ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου από τις 10.30 μέχρι τις 17.00 στην οδό Σαλαμινίας και Πέτρου Ράλλη στον Ταύρο.

Η Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων, με ανακοίνωσή της ευχαριστεί όλες τις τοπικές γραμματείες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και είναι έτοιμη να ξεκινήσουν το διάλογο για τον συλλογικό αγώνα που στόχο έχει την πάλη ενάντια στα μονοπώλια.

Σύμφωνα με την ΠΑΣΕΒΕ στα 4 χρόναι που μεσολάβησαν από την ιδρυτική 1η Συνδιάσκεψη της ΠΑΣΕΒΕ, τον Μάρτη του 2010, «…έχει συσσωρευτεί πλούσια πείρα για να μπορούμε από καλύτερη θέση να σχεδιάσουμε τα παραπέρα βήματα μας, να αναπτύξουμε αιτήματα και στόχους πάλης, να βελτιώσουμε την παρέμβαση μας στους αυτοαπασχολούμενους και να ενισχύσουμε ακόμα παραπέρα την αγωνιστική και αντιμονοπωλιακή γραμμή πάλης του συνδικαλιστικού κινήματος».

Τις εργασίες θα χαιρετίσουν εκπρόσωποι από το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ, την ΟΓΕ και το ΜΑΣ, ενώ θα γίνει ζωντανή αναμετάδοση από τις 11:00 έως τις 12:00, από το webradio του ΠΑΜΕ.
πηγή  efthia.gr