Οι μικροί μαθητές των ΚΔΑΠ της ΔΗΚΕΚ υιοθέτησαν συγγραφείς! Μια πρωτοπόρα εκδήλωση ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Οι μικροί μαθητές των ΚΔΑΠ της ΔΗΚΕΚ υιοθέτησαν συγγραφείς! Μια πρωτοπόρα εκδήλωση

Για πρώτη φορά τα παιδιά ενός Δήμου ζωντανεύουν τα παραμύθια.Οι μικροί μαθητές των ΚΔΑΠ της ΔΗΚΕΚ, υιοθετούν τους συγγραφείς των εκδόσεων Υδροπλάνο και φτιάχνουν την γειτονιά των ονείρων τους με χρώματα και λέξεις. 
Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της συνεργασίας, τη Κυριακή 19/1 και ώρα 17:00, στο θέατρο ΙΖΟΛΑ διοργανώθηκε εκδήλωση για τους μικρούς φίλους όλης της πόλης. Όπου ο Βαγγέλης Δημητρίου τραγουδά με μια κιθάρα για ξωτικά, η Μπαλαρίνα Γεωργία Ξηρού μας μαθαίνει τα μυστικά της υγιεινής διατροφής και οι νεράιδες της χαράς ζωγραφίζουν με αστεροσκονη.35 συγγραφείς γράφουν μαζί με τα παιδιά το πιο όμορφο παραμύθι, αυτό που θα μας φέρει ένα καλύτερο αύριο.
Το παραμύθι των παιδιών της Καλλιθέας, που θα γραφτεί σε συνεργασία με τους συγγραφείς θα γίνει βιβλίο από τις εκδόσεις ΥΔΡΟΠΛΆΝΟ.










«Για πρώτη φορά παιδιά της πόλης μας θα δημιουργήσουν ένα παιδικό παραμύθι. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε υιοθέτησαν από έναν παιδικό συγγραφέα και υπό την καθοδήγηση του θα δημιουργήσουν κάτι μοναδικό, το οποίο θα έχει τόσο το στίγμα των παιδιών μας όσο και στοιχεία από την πόλη την οποία ζούνε, την Καλλιθέα μας.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς και τους μικρούς μας φίλους που παρευρέθησαν και συμμετείχαν στη χθεσινή εκδήλωση. Ανυπομονούμε να δούμε όλοι το αποτέλεσμα των προσπαθειών των παιδιών ολοκληρωμένο μέσα από το βιβλίο που θα δημιουργηθεί!» ήταν το σχόλιο του Προέδρου της ΔΗΚΕΚ, Γιώργου Κουτσογιάννη



Τα παιδιά σήμερα υιοθέτησαν την συγγραφέα τους Ευφροσύνη Γιαννάκενα και είναι έτοιμα να ξεκινήσουν ένα υπέροχο ταξίδι, το ταξίδι της συγγραφής!!!