Στις καθυστερήσεις πήρε την ισοπαλία η Καλλιθέα ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Στις καθυστερήσεις πήρε την ισοπαλία η Καλλιθέα


Η Παναχαϊκή προηγήθηκε τρεις φορές απέναντι στην Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο», ωστόσο, η αθηναϊκή ομάδα βρήκε ισάριθμε άμεσες απαντήσεις και οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 3-3.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Αχαιούς ήταν ο Γκούρτσας, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, ωστόσο, ένας… Γκούρτσας δεν μπόρεσε να φέρει την… άνοιξη, καθώς Μαρουκάλης, Ντακόλ και Φαρινβόλα, έδωσαν το βαθμό της ισοπαλίας στην Καλλιθέα.
Η ομάδα της Πάτρας άνοιξε το σκορ στο 35’ με τον Γκούρτσα με πλασέ μέσα από την άμυνα, ωστόσο, τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μαρουκάκης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, νίκησε τον Πίτκα για το 1-1.
Στο 70’ η Παναχαϊκή κέρδισε πένταλτι σε κράτημα του Ρουσάκη στον Μαπούκου και ο Γκούρτσας από το σημείο του πέναλτι, έδωσε και πάλι προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Όμως, η… απάντηση της Καλλιθέας ήταν και πάλι… άμεση, με τον ίδιο τρόπο. Συγκεκριμένα, ο Βοσκόπουλος ανέτρεψε τον Μαρουκάκη και ο Ντακόλ μέσα από την περιοχή, έκανε το 2-2.
Οι Αχαιοί έφτασαν μία… ανάσα από το «διπλό», καθώς στο 88’ ο Γκούρτσας με έμμεσο φάουλ έκανε το 3-2, όμως, δύο λεπτά αργότερα, ο Φαρινόλα με σουτ μέσα από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 3-3.
Διαιτητής ήταν ο Βάτσιος (Σ.Δ. Αττικής), ο οποίος «κιτρίνισε» τους Κατσούλη, Ντίνα, Βοσκόπουλο, Ρουσάκη, Γκούρτσα, Χριστοφιλέα, Μουσταφίδγη, Ντιόγκο, Σπίνουλα, Αρβανίτη
Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Χριστοφιλέας, Μουσταφίδης, Ρουσάκης, Σταύρου, Πίκολο (73' Κατσικογιάννης), Φαρινόλα, Αρβανίτης, Ντακόλ, Ατματσίδης (66' Ντα Σίλβα), Μαρουκάκης.
Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Βοσκόπουλος, Ντιόγκο, Φατιόν, Σαλαμαστράκης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκούρτσας, Ντίνας, Μαπούκου (94’ Κοκκίνης).


onsports