Έχασε η Καλλιθέα από τον Εθνικό Γαζώρου ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Έχασε η Καλλιθέα από τον Εθνικό Γαζώρου


Ο Εθνικός Γαζώρου, επιβλήθηκε 2-0 της Καλλιθέας στις Σέρρες, ξεπερνώντας την μάλιστα στον βαθμολογικό πίνακα.
Μόλις στο 7' απείλησαν οι γηπεδούχοι, όταν το σουτ του Ναλμπάντη κατέληξε στην αγκαλιά του Κατσούλη. Στο επόμενο λεπτό απάντησαν στις ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι, ότανο Φαρινόλα έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Με κεφαλιά απείλησε και ο Γκόγκας για τον Γάζωρο στο 17, όμως είχε την ίδια κατάληξη με αυτή του Φαρινόλα. Τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν για την Καλλιθέα, όταν το σουτ του Ντα Σίλβα μπλόκαρε ο Αποστολίδης.
Στην επανάληψη οι Σερραίοι ευτύχησαν να προηγηθούν, όταν στο 61' ο Ναλμπάντης έκανε τη σέντρα και ο Γκόγκας με πλασέ άνοιξε το σκορ. Πριν καλά καλά καταλάβουν τι έγινε στο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι ήρθε και το δεύτερο γκολ του Γαζώρου στο 67'. Ο Κοσμίδης σέντραρε για το κεφάλι του Αλεξάντροβιτς και ο δεύτερος διαμόρφωσε το 2-0, δίνοντας σαφές πλεονέκτημα στην ομάδα του.
Η Καλλιθέα δεν κατάφερε να αντιδράσει με αποτέλεσμα το 2-0 να μείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Ο Γάζωρος έφτασε με αυτή τη νίκη τους 9 βαθμούς και την 10η θέση, ενώ η Καλλιθέα υποχώρησε στην 14η, έχοντας 8 βαθμούς.
Εθνικός Γαζώρου: Αποστολίδης, Κοσμίδης, Νύρλας, Κουκόλης (27' Καρυπίδης), Καπίας, Γεωργιάδης, Μουσικάκης (76' Σαββίδης), Κωνσταντινίδης (58' Αλεξάντροβιτς), Μπεκιάρης, Ναλμπάντης, Γκόγκας.
Καλλιθέα: Κατσούλης, Σταύρου, Ντα Σίλβα, Πίκολο, Ρουσάκης, Ντακόλ (82' Ματσούκας), Καλτσάς, Κατσικογιάννης, Φαρινόλα (69' Ατματσίδης), Αρβανίτης, Πλάτανος (66' Μαρουκάκη


onsports