Με μεγάλη επιτυχία έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας, της παράταξης της Βάσως Μαργαρίτη ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας, της παράταξης της Βάσως Μαργαρίτη

Την  Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, στο κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, πραγματοποιήθηκε από την Υποψήφια Δήμαρχο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης « Όλα  για την Καλλιθέα μας » και Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κα Βάσω Μαργαρίτη, η κοπή της πατροπαράδοτης Βασιλόπιτας,   παρουσία πολλών εκατοντάδων φίλων – μελών και υποστηρικτών της Δημοτικής Παράταξης.
Η κα Βάσω Μαργαρίτη στην ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ομιλία της τόνισε τα ακόλουθα:
Σεβαστοί Πατέρες,
Αγαπητοί Συνάδελφοι – Συνεργάτες,
Αγαπητοί προσκεκλημένοι,
Φίλοι και Φίλες,
Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την παρουσία σας σήμερα εδώ, για την συμμετοχή σας στην κοπή της πατροπαράδοτης Βασιλόπιτας της Παράταξής μας.
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η παρουσία σας και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι για μια καλύτερη ζωή στην Πόλη που αγαπάμε. Eίναι ιδιαίτερη τιμή η παρουσία του πρ. Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Αποστόλου Κακλαμάνη, του πρώην υπουργού Μιλτιάδη Παπαϊωάννου  και του Δημάρχου Γιώργου Κυριόπουλου.
Η Δυναμική σας παρουσία, μου δίνει δύναμη και κουράγιο αλλά και με επομίζει με ευθύνες να συνεχίσω, να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για μια Πόλη Ανθρώπινη, για μια Πόλη της κοινωνικής συνοχής και Αλληλεγγύης.
Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή για μένα, η δυνατότητα που μου δίνετε να εκφράσω τις απόψεις και τα πιστεύω της Παράταξης μας, να εκθέσω τα όραμα μας για την Πόλη μας, να σας μιλήσω για τα μεγάλα και τα σημαντικά για τις ανησυχίες μας και για όλα αυτά που σχεδιάζονται για εμάς χωρίς εμάς.
Αισθάνομαι μεγάλο το βάρος της ευθύνης απέναντι σας.  ‘Ολα αυτά τα χρόνια,.  με την ψήφο σας μου αναθέτατε ευθύνες και μου δίνετε την δυνατότητα να συνεχίσω τις προσπάθειες που ξεκίνησα αρκετά χρόνια πριν, από τα φοιτητικά μου χρόνια, πιστεύοντας στο Θεσμό της Λαϊκής Συμμετοχής των Συνοικιακών Συμβουλίων.  Πρωτοεκλέχθηκα Συνοικιακή Σύμβουλος και από τότε είμαι συνεχώς παρούσα στα κοινά της Πόλης μας.
Παρούσα σε όλους τους Κοινωνικούς Αγώνες.
Σήμερα η Κοινωνία της Πόλης μας περιμένει με αγωνία να προσδιορίσουμε το νέο όραμα για την Πόλη και τους Πολίτες, να συζητήσουμε την συμβολή και τον ρόλο που η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να έχει στην μεταμνημονιακή εποχή και να σχεδιάσουμε την ανάπτυξη της Πόλης μας.
Είμαστε όλοι σήμερα εδώ γιατί ανησυχούμε για την  καθημερινότητα της ζωής μας.
Είμαστε σήμερα εδώ δηλώνοντας παρούσες και παρόντες στις πολιτικές εξελίξεις της Πόλης μας.
Η Παράταξη μας είναι έτοιμη να απαντήσει, να δώσει λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα που δημιουργεί η καθημερινότητα στην Πόλη, η οικονομική κρίση και το αβέβαιο μέλλον, αλλά και οι προκλήσεις που δημιουργούν οι Νέες Τεχνολογίες.
Οι πολιτικές εξελίξεις στην χώρα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση,  αποτελούν σύνολο νέων δεδομένων για τα οποία καλούμαστε να διαμορφώσουμε σύγχρονες θέσεις και προτάσεις.

Φίλοι μου,
Έχουν περάσει σχεδόν πέντε (5) χρόνια από τις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές.  Γνωρίζεται όλοι λίγο πολύ τι συνέβη στις εκλογές του 2014, που ενώ η Παράταξή μας πήγε στον Β΄ γύρο των Δημοτικών Εκλογών, έχασε την μάχη.
Τα γεγονότα που μεσολάβησαν και οι ανήθικες και ανίερες συμμαχίες χωρίς ιδεολογικό περιεχόμενο, έφεραν στην Διοίκηση του Δήμου μας την σημερινή Διοίκηση με τις νεοφιλελεύθερες ιδέες.
Νέα  και Άπειρα στελέχη είναι στο τιμόνι της Πόλης μας και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες  μερικών εξ αυτών, είναι αδύνατον να διαχειριστούν την καθημερινότητα μας.
Οι ευθύνες και τα πρόσωπα που έπαιξαν ρόλο για να συμβούν όλα αυτά είναι γνωστά.
Ο Ιστορικός του μέλλοντος στην Πόλη,  θα περιγράψει τα γεγονότα και θα καταλογίσει τις ευθύνες στα πρόσωπα.
Εμείς όμως είμαστε σήμερα εδώ για να υπερβούμε το χθες και να προσχωρήσουμε στο αύριο.
 Τις διασπαστικές προσπάθειες που εκπορεύονται από τα ίδια πρόσωπα, θα τις κρίνει η κοινωνία της Πόλης μας στις εκλογές που έρχονται.
Εμείς είμαστε σήμερα εδώ με ένα και μόνο στόχο, να μιλήσουμε για το μέλλον και την προοπτική της Παράταξης μας και να επιτύχουμε την μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση και οργάνωση της, να σχεδιάσουμε με αισιοδοξία το μέλλον  που στόχο έχει να επανέλθουν οι υγιείς Δημοκρατικές  Προοδευτικές Δυνάμεις στην Διοίκηση του Δήμου μας.
Θα πρέπει να συμφωνήσουμε ότι για να διοικηθεί ένας Δήμος, χρειάζεται Διαφάνεια – Ποιότητα – Αποτελεσματικότητα και Κοινωνικό Πρόσωπο.  Τα τέσσερα (4) αυτά χαρακτηριστικά, επιβάλλεται να τα προσδώσουμε στους Αυτοδιοικητικούς Θεσμούς και να αγωνιστούμε να τα επιβάλουμε και στους Κρατικούς Θεσμούς.
Φίλες και Φίλοι,
Πέντε (5) χρόνια τώρα, εμείς είμαστε παρόντες σε όλες τις κοινωνικές δράσεις του Δήμου μας.
Δώσαμε αγώνες και υψώσαμε  φωνή μέσα στα Δημοτικά Συμβούλια.
Δεν είμασταν απόντες και μουγκοί όπως κάποιοι που αποφάσισαν την επιστροφή τους για να μας σώσουν.
 Ήρθαν να διασπάσουν και όχι να ενώσουν.




Η κα Μαργαρίτη αναφέρθηκε στα πεπραγμένα  της Παράταξης « Όλα για την Καλλιθέα μας »σαν Αντιπολίτευση και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις Αλήθειες που πρέπει να ακουστούν.

Σήμερα ας πούμε μερικές Αλήθειες που δεν είπαν ο πρώην και ο νυν Δήμαρχος.
Το έργο στον Ηλυσό από τον Ηλεκτρικό Σταθμό έως την Μεγαλουπόλεως, είναι  έργο της Περιφέρειας.
Τα έργα στην Παραλία των Τζιτζιφιών καθώς  και τα Αντιπλημμυρικά Έργα που θα θωρακίσουν την περιοχή και δεν έχουν ακόμη εκτελεσθεί, είναι έργα της Περιφέρειας.
Τα έργα στο σπίτι της Αντίστασης στην οδό Μπιζανίου και αυτό έργο της Περιφέρειας.
Ας μας απαντήσουν για το οικόπεδο των οδών Σωκράτους – Ιφιγενείας – Δημητρακοπούλου 6,5 στρεμμάτων και  για το υπόγειο πάρκινγκ που μένει κλειστό και ρημάζει 16 + 5  χρόνια από την εποχή που ο Γιώργος Κυριόπουλος, εξασφάλισε την χρηματοδότηση των έργων.
Γιατί καθυστέρησε η αγορά του Κόκκινου Σχολείου και γιατί αργεί η κατασκευή του?
Πόσο πραγματικά άλλαξε η ζωή των κατοίκων στις Τζιτζιφιές με την αλλαγή χρήσης γης από «Γενικής Κατοικίας» σε πολεοδομικό κέντρο που ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο (εγώ  δεν το ψήφισα) και επέτρεψε την ανέγερση του υπερ. Μάρκετ  ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ και έτσι χάθηκε το όνειρο της δημιουργίας ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ και ΠΑΡΚΟΥ.
Το ρυπογόνο εργοστάσιο Φοίβος   έφυγε μετά από αγώνες όλων μας αλλά το οικόπεδο χάθηκε.
Αλήθεια πως είναι σήμερα η ζωή των κατοίκων στην περιοχή Χαροκόπου με την δημιουργία του υπερ Μάρκετ LIDL και γιατί δεν υλοποιήθηκε η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Φωκά για δουλεία 99 χρόνων επί του οικοπέδου για παιδική χαρά – παιδότοπο – πράσινο και αίθουσα 200 m2  στο Α΄ όροφο του ανεγερθέντος κτηρίου και με αυτή την πρόταση  το  Δημοτικό Συμβούλιο πείστηκε και ψήφισε τον αποχαρακτηρισμό  του οικοπέδου που ήταν κοινόχρηστος χώρος.
Το Κέντρο Πολιτισμού (Κ.Π.Ι.Σ.Ν.) σήμερα είναι μια πραγματικότητα και άλλαξε  την μορφή της περιοχής των Τζιτζιφιών.
Έργο υπερ τοπικού χαρακτήρα που το επισκέπτονται πάνω από 5.000.000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ με προοπτική περαιτέρω αύξησης.
Τα έργα στην Παραλία θα φέρουν ακόμη μεγαλύτερη επισκεψημότητα.
Στην Παραλιακή ήδη γίνονται αγορές οικοπέδων για την ανέγερση 5άστερων ξενοδοχείων.
Πως θα διαχυθεί η ωφέλεια από αυτή την ανάπτυξη στην κοινωνία της Πόλης μας;
Όλα αυτά ήδη έπρεπε να έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί, για να μην επιφέρουν συρρίκνωση στην τοπική οικονομία.
Η πραγματικότητα που βιώνουν σήμερα οι κάτοικοι των Τζιτζιφιών γύρω από το Κέντρο Πολιτισμού, είναι οι πρόσφατες πλημύρες, το κυκλοφοριακό και τα προβλήματα στάθμευσης, η ηχορύπανση, τα κουνούπια, απορίας άξιο πως ένα τόσο τέλεια μελετημένο έργο δεν τα είχε προβλέψει.
Σήμερα μετά από 4 χρόνια λειτουργίας του Κ.Π.Ι.Σ.Ν. δεν έχει συμβάλει στην ανάπτυξη της τοπικής αγοράς.

Συνεχίζοντας την ομιλία της τόνισε :
Χρειάζεται λοιπόν σχέδιο – όραμα και ιδέες, ώστε να δημιουργηθεί τοπική ανάπτυξη και αναβάθμιση με παρεμβάσεις που έπρεπε να έχουν γίνει χθες στο κέντρο της Πόλης, με πεζοδρόμους, με δρόμους ήπιας κυκλοφορίας γύρω από τις πλατείες Κύπρου – Δαβάκη – Κεντρική Αγορά και να συμπεριλαμβάνεται και το οικόπεδο του ΙΚΑ.
 Xρειάζονται παρεμβάσεις και αναπλάσεις  στη περιοχή της Χαροκόπου και στον Αμαρτωλό Λόφο Σικελίας.
Είναι αναγκαία η ανάπλαση στις γειτονιές των προσφυγικών του Κέντρου, ώστε να αναπτυχθεί η επιχειρηματικότητα.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ που συμπεριελήφθη στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ανάπτυξης με την συνεργασία των 3 Δήμων.
Χρειάζεται σχέδιο για την αξιοποίηση των προσφυγικών κατοικιών ιδιοκτησίας του Δήμου Καλλιθέας σε Κέντρο Ποντιακού αλλά και Μικρασιάτικου Πολιτισμού, για να διατηρηθεί η Ιστορική Μνήμη.
Φίλοι μου,
Η Παράταξη μας είναι πραγματικά μια Ανεξάρτητη, Πολυσυλλεκτική Παράταξη, που δεν στηρίχθηκε από κανένα πολιτικό φορέα.
Οι υποψήφιοι, τα Μέλη και οι Φίλοι της Παράταξης μας, ανήκαν και ανήκουν σε όλο το φάσμα των πολιτικών δυνάμεων του Δημοκρατικού Τόξου.
Δεν έκρυψα προσωπικά τις πολιτικές μου πεποιθήσεις και την αυτοδιοικητική μου διαδρομή.
Κανείς μας δεν προέκυψε από παρθενογένεση, όλοι έχουμε πίσω μας μια πολιτική ή αυτοδιοικητική διαδρομή.
Ο κάθε ένας από εμάς, έχει τα πιστεύω του και τις ιδεολογικές του καταβολές και εγώ ποτέ δεν ντράπηκα για τις δικές μου.  Ποτέ δεν τις έκρυψα και ποτέ δεν τις αρνήθηκα.
Όλοι όμως έχουμε κουραστεί, οι πολιτικοί να μας χωρίζουν σε μπλέ – πράσινους – κόκκινους και να χωρίζουμε και τους πολίτες σε μπλε – πράσινους και κόκκινους.
Εμείς δεν θέλουμε να χωρίζουμε τους πολίτες με το χρώμα, θέλουμε να αισθανθούμε πως νοιώθουν, ποια είναι τα προβλήματα τους, ποιες είναι οι λύσεις που προτείνουν και εμείς να τα συνθέσουμε όλα αυτά για το καλό της κοινωνίας.
Εμείς θέλουμε η Δημοτική Αρχή, να γίνει ασπίδα Δημοκρατίας – Ειρήνης – Αλληλεγγύης και ανάχωμα σε κάθε ακραίο.
Συμμερίζομαι τους φόβους σας και έχω ακριβώς τους ίδιους όπως και τις αγωνίες και την αίσθηση εγκατάλειψης, το αίσθημα ανασφάλειας που έχει φωλιάσει στις γειτονιές μας.
Φίλοι μου,
Μαζί θα αγωνιστούμε για την Πόλη και για την ζωή μας και μπορούν να έρθουν καλλίτερες μέρες για όλους μας.
Διεκδικούμε ένα Δήμο που να δίνει αξία στον καθένα από εμάς ώστε εμείς να δώσουμε αξία στην Πόλη μας.

Η κα Μαργαρίτη δήλωσε ότι το στοίχημα της Παράταξης ήταν και είναι η συμμετοχή των Πολιτών και ιδιαίτερα των Νέων Ανθρώπων.

Για εμάς το πιο σημαντικό είναι η συμμετοχή του κόσμου.
Καμμιά Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να πετύχει να αλλάξει την εικόνα της Καλλιθέας χωρίς την συμμετοχή των πολιτών.
Αυτή η διαδικασία πρέπει να ξεκινήσει από σήμερα.
Αυτό ήταν και είναι το στοίχημα της δικής μας Παράταξης.
Η Νίκη μας θα είναι εάν οι πολίτες και ιδιαίτερα οι νέοι που δεν είχαν ασχοληθεί με τις Δημοτικές Εκλογές, εμπλακούν στην συζήτηση, στον προβληματισμό για το μέλλον της Καλλιθέας και επιλέξουν να είναι ένα κομμάτι της επόμενης μέρας.
Συνεχίζοντας την ομιλία της η κα Μαργαρίτη, είπε στόχος μας πρέπει να είναι τα εφικτά.
Χορτάσαμε τα μεγάλα λόγια, τα μεγαλεπήβολα προγράμματα που ποτέ δεν υλοποιούνται όπως η Παραλία που θα κάναμε μπάνιο, που δεν θα είχε λόφους.  Σχέδια για το Κέντρο της Πόλης μας, για την ανάπλαση του Κέντρου της Πόλης μας και τελικά είμαστε η μόνη Πόλη που δεν έχει πεζόδρομους και δρόμους ήπιας  κυκλοφορίας.   Κουραστήκαμε να ακούμε   για την ανάπλαση του Αμαρτωλού Λόφου Σικελίας.
Ας προχωρήσουν πρώτα οι μελέτες, τα σχέδια, οι μακέτες και ας αφήσουμε τα επικοινωνιακά για το  μέτρο  που θα  γίνει με τις πιο  αισιόδοξες προβλέψεις  μετά από 20 χρόνια.
Ας ασχοληθούμε με όλα αυτά που μπορεί να φαίνονται μικρά, αλλά αποτελούν όρο Αξιοπρέπειας για την ζωή μας.
 Την αναβάθμιση των ελεύθερων χώρων, το πράσινο, την καθαριότητα, ας ασχο9ληθούμε με το μοναδικό μας πάρκο, την έλλειψη φωτισμού στους δρόμους και στις παιδικές χαρές.
  Ας δούμε με ευαισθησία την προσβασιμότητα για τους ανάπηρους, τις μητέρες, τα παιδιά μας, την κατάληψη των κοινόχρηστων χώρων με ότι μπορείς να φανταστείς, γιατί έτσι   η Πόλη μας με γοργούς ρυθμούς, μετατρέπεται σε ένα απέραντο Τσαντίρ – Μαχαλά, ακόμη και στο Κέντρο.
Δεν είναι Ευρωπαϊκή Πόλη αυτή που στο Κέντρο της απλώνουν τις πραμάτειες τους από τα σκουπίδια οι ρακοσυλλέκτες και η Διοίκηση εξαντλεί την νομιμότητα διώκοντας 20 ποντίους γέροντες με αυτόφωρο.
Δεν γίνετε να αδιαφορούμε που κλείνονται και χάνονται πεζοδρόμια και πρασιές, εξυπηρετώντας συμφέροντα.
Θέλουμε διατήρηση της ιστορικής φυσιογνωμίας και της πολιτιστικής ταυτότητας της Πόλης μας.
Εμείς πιστεύουμε ότι μια Δημοτική Αρχή, πρέπει να έχει προτεραιότητα τον Άνθρωπο και να δίνει το βάρος στην κοινωνική πολιτική.  Θέλουμε ξενώνες
 για άστεγους – θέλουμε κοινωνικό φροντιστήριο – θέλουμε  πίσω τα παιδικά κέντρα- θέλουμε Δημοτική Συγκοινωνία-θέλουμε να ζούμε με ασφάλεια.

Μια Δημοτική Αρχή που θα υπερασπίζεται το δικαίωμα στην κατοικία κόντρα στη βιομηχανία του Real – Estate και των Airbmb.
Δεν θέλουμε στο όνομα της Ανάπτυξης, τη γη να αλλάζει χέρια.
Χρέος μας είναι η δημιουργία μια Πόλης που θα εκτιμά και θα σέβεται και θα αναγνωρίζει τη γυναικεία ενεργητικότητα και τις δράσεις της.

Η κα Μαργαρίτη κάλεσε την  νέα γενιά να παίξει  πρωταγωνιστικό ρόλο  στο σχεδιασμό της Καλλιθέας του Αύριο και στα κοινά της Πόλης.

Οι νέοι μας είναι Άξιοι και Ικανοί να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο.
Για αυτό καλούμε τους νέους της Πόλης μας σε συμμετοχή.  Είμαστε υπέρ της διεύρυνσης, της ανανέωσης και αυτό θα επιτευχθεί με την ενεργό συμμετοχή των νέων ανθρώπων, με φρέσκιες ιδέες – οράματα και  καθαρή ματιά για τις εξελίξεις στην κοινωνία.
Τους καλούμε να πρωταγωνιστήσουν  στις μάχες, να πάρουν στα χέρια τους τις ευθύνες της Πόλης και της χώρας.
Φίλοι μου,
Το έχω πει πολλές φορές, η κοινωνία της Πόλης μας μας παρακολουθεί με αγωνία.
Χρειαζόμαστε μια νέα ευρεία ισχυρής κοινωνικής συμμαχίας, ανθρώπους με κοινή αγωνία, με κοινούς στόχους για να βελτιώσουν τις συνθήκες της ζωής στην Πόλη μας και αυτά μπορούν να επιτευχθούν μόνο με συλλογική προσπάθεια.
Ο Νέος Εκλογικός Νόμος που θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι απλή αναλογική.  Εκλέγει Δήμαρχο, δεν εκλέγει Διοίκηση.  Θα υπάρχουν συναινέσεις και συνεργασίες.
Ας είναι αυτή η συνεργασία με τις υγιείς Δημοκρατικές Δυνάμεις.
Σας  ζητώ να γυρίσετε την πλάτη σας σε πρώην και νυν Δήμαρχο, τους γνωρίσατε, τους δοκιμάσατε.   Γνωρίζεται ποια Αλήθειες.
Δεν υπάρχει δικαιολογία.
Αφήνουμε πίσω το χθες και ας κοιτάξουμε όλοι μαζί με αισιοδοξία το Αύριο.
Οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά!!!!!!!!!!   
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την παρουσία σας σήμερα εδώ!!!!!!!!!
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής  Απόστολος Κακλαμάνης,  ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ  Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο πρώην Υπουργός Μιλτιάδης Παπαϊωάννου,   ο πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας Γιώργος Κυριόπουλος, από τους ΑΝ.ΕΛ ο συντονιστής Καλλιθέας  Στυλιανός Κότσος και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων  Μηνάς Παπαδόπουλος, το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής  Γεωργούλας Θανάσης,  ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης του ΚΙΝΑΛ Καλλιθέας  Κούμας Λευτέρης, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας  Λεωνίδας Μύαρης, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος  Χάρης Πασβαντίδης με τον ο Γιώργο Πατούλη,       ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Τομέα Αθηνών με τον Γιάννη Σγουρό Αθανασόπουλος Κων/νος, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Τώρα Καλλιθέας» Λάζαρος Λασκαρίδης,  από την Δημοτική Παράταξη « Η Καλλιθέα Μπροστά » Χαρίκλεια Ρόκα και από τον Δημοτικό Συνδυασμό « Καλλιθέα Ναι » ο επικεφαλής Νίκος Γιοβανίδης.
Επίσης συμμετείχαν Πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων.