Ανακοίνωση του Τρύφωνα Μπουγά ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Ανακοίνωση του Τρύφωνα Μπουγά

Όσο απομακρυνόμαστε από την ημερομηνία των εκλογών, όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας, αντιλαμβάνονται τη χρησιμότητα της ψήφου στους Έλληνες εθνικιστές στην Καλλιθέα. Ακόμα περισσότεροι είναι εκείνοι που συνειδητοποιούν πως ο γαλάζιος Δήμαρχος δεν μπορεί να ξεφύγει από την ομηρία στην οποία τον έχει θέσει, το καθεστώς της αριστεράς στον Δήμο μας. 

Αυτό συμβαίνει ακόμα και σήμερα, παρά το γεγονός πως τα ποσοστά των «κόκκινων» στην περιοχή μας, έχουν συρρικνωθεί και ουδεμία σχέση έχουν με το παρελθόν, παραμένοντας πλέον με τρεις συμβούλους, ενώ για πολλά χρόνια είχαν τη διοίκηση του Δήμου. Φαίνεται πως ενώ ο λαός της Καλλιθέας, θέλει να τους βάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ο κ. Κάρναβος επιθυμεί να τους δώσει το φιλί της ζωής.

Ο Δήμαρχος  βρίσκεται αλυσοδεμένος από τις προσταγές των αριστερών παρατάξεων.  Μετά το φιάσκο δε, που υπέστη στο πρόσφατο Δ.Σ , όταν οι πολίτες τον αγνόησαν και κάθισαν ν’ ακούσουν την ομιλία του επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής, Τρύφωνα Μπουγά, παρά τις εκκλήσεις για μαζική αποχώρηση,  προχωράει σε μια νέα πρόκληση, αφού είναι «αιχμάλωτος» των αναρχομπολσεβίκων.  Μια πρόκληση που αναδεικνύει και αποδεικνύει για πολλοστή φορά πως κουμάντο στην Καλλιθέα κάνουν οι «κόκκινοι» φασίστες, απαγορεύοντας σε μία δημοκρατικά εκλεγμένη παράταξη, όπως είναι η Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα να καταθέσει στεφάνι στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Προφασιζόμενος μια απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που είναι εντελώς παράνομη και αυτό θα αποδειχθεί σύντομα και στις δικαστικές αίθουσες, ο Δήμαρχος Κάρναβος, θέλει για μια ακόμα φορά να χαϊδέψει τα αυτιά των αριστερών στην Καλλιθέα, με τους οποίους άλλωστε διατηρεί σχέσεις πολύ στενές.

Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα, Τρύφων Μπουγάς και Βιολέτα Κασιδιάρη, είναι αποφασισμένοι να εκφράσουν την λαϊκή βούληση και σε καμία περίπτωση δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Αυτό θα το καταλάβουν σύντομα ο Δήμαρχος και οι σύμμαχοι του, αφού ήδη έχουν κινηθεί όλες οι νομικές διαδικασίες από την πλευρά του συνδυασμού μας. Γνωρίζουν άλλωστε οι εκπρόσωποι του «συνταγματικού τόξου» του Δημοτικού Συμβουλίου πως παρανομούν και πως θα διωχθούν για κατάχρηση εξουσίας, για παράβαση καθήκοντος, κλπ.

Είναι ολοφάνερο πως η ανοδική πορεία ή αν θέλετε η δυναμική επιστροφή των Ελλήνων εθνικιστών είναι δεδομένη. Η πορεία αυτή είναι μη αναστρέψιμη, όσες παράνομες και αντιδημοκρατικές μεθόδους και αν χρησιμοποιήσουν οι εκπρόσωποι του συνταγματικού τόξου.

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου
Τα «ΟΧΙ» θέλουν Μεταξάδες

Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα

Μπουγάς Τρύφων