Βανδαλισμός Ηρώου Πόντου ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Βανδαλισμός Ηρώου Πόντου

ΠΑΡΑΣΙΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΤΟ ΗΡΩΟ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ.

«Ο πιο επικίνδυνος φασισμός είναι ο αριστερόστροφος» (Μίκης Θεοδωράκης, 2018, πλ. Συντάγματος. Αργά το κατάλαβε, αλλά αυτός το κατάλαβε ... παρότι παραπαίδι ο ίδιος της φασιστοειδούς Αριστεράς).

Τα επιδοτούμενα παραπαίδια, οι κατεξοχήν  φασίστες της εν γένει αριστεράς έκαναν ”φεστιβάλ” την εβδομάδα που πέρασε στην πλ. Δαβάκη. Είναι γνωστός ο βρώμικος και προδοτικός ρόλος της Αριστεράς και Μπολσεβίκων (κομμουνιστών) με την απεριόριστη χρηματοδότηση και στρατιωτικό εξοπλισμό στους τούρκους για την Γενοκτονία στον Πόντο. Αποτέλεσμα του μίσους που τους διακατέχει για τον Ελληνισμό και για τη διατήρηση της Εθνικής ταυτότητας είναι και ο βανδαλισμός από δίποδους κοπρίτες των δύο μνημείων της πλατείας (Ηρώο του Πόντου και άγαλμα Δαβάκη).

Σε εκφάνσεις τους στο παρελθόν, αριστερόστροφα στελέχη λοιδόρησαν επανειλημμένα τον Ποντιακό Ελληνισμό και ιδιαίτερα στη πρώην Σοβιετική Ένωση. Ακολουθούν κομματικές γραμμές για συκοφαντική προπαγάνδα. Σκοπός τους - ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης από τα εγκλήματα της ιδιαζόντως φασιστικής ιδεολογίας τους, που διαπράχθηκαν κατά τη Γενοκτονία στον Ιστορικό Πόντο και στη περίοδο του σταλινισμού στη Σοβιετική Ένωση (...).

Μαζεύονται σε κοπάδια για να προκαλούν τους πολίτες, ήτοι φέρονται σαν τις ύαινες. Έτσι, και τη νύχτα του ”φεστιβάλ” στη κεντρική πλατεία επιδόθηκαν σε ομαδικούς τραμπουκισμούς σε δρόμους της Καλλιθέας, ψάχνοντας να επιτεθούν σε κόσμο που διαφωνεί με την προδοτική ισλαμολαγνία και τον ανθελληνισμό τους. Θα ήταν απλά ένας γελοίος, περιφερόμενος θίασος αν δεν ήταν και προδότες. Ρυπαίνουν με συνθήματα και στοχοποιούν άλλους, όμως, ανέκαθεν στην πραγματικότητα οι κατεξοχήν φασίστες είναι αυτοί οι ίδιοι και μόνο.

Ο βανδαλισμός του Ηρώου του Πόντου και του αγάλματος Δαβάκη προκαλεί κάθε νοήμονα άνθρωπο. Τι δουλειά έχουν αριστερόστροφοι, ισλαμολάγνοι παλιάτσοι στην Καλλιθέα;! Ο Δήμαρχος γνώριζε για την παραχώρηση (ή κατάληψη) της πλατείας;! Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Λασκαρίδης Λάζαρος, που στο Δημοτικό Συμβούλιο εναντιώνονταν συστηματικά στις εκδηλώσεις για το Ποντιακό Τριήμερο και για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές για παιδιά άνεργων ελλήνων γονέων, τι σχέση έχει με αυτό το είδος εκδηλώσεων ”πολιτισμού” δίποδων υαινών στην κεντρική πλατεία της πόλης;! Η Αστυνομία συνέλαβε κανέναν από το κοπάδι που περιφέρονταν στην πόλη με καδρόνια και γκαρίσματα...;! Οι εισαγγελείς έδωσαν καμία εντολή, ή τους κατάπιαν τα ”παραδικαστικά (παραπολιτικά) κυκλώματα” που καταγγέλλονται εδώ και χρόνια για την ”ελληνική δικαιοσύνη”...;!

Εικόνα ΑΙΣΧΟΥΣ και ΝΤΡΟΠΗΣ από δράση παρασιτοειδών στην πόλη !

Και στο παρελθόν περιφερόμενες συμμορίες είχαν διαπράξει όμοιους βανδαλισμούς (τρέφονται κατά κανόνα με επιδοτήσεις μέσω φιλοϊσλαμικών δράσεων ΜΚΟ στην Ελλάδα, με κρατικά επιδόματα στη φορολογική πλάτη της Κοινωνίας μας κοκ.).

Είναι καιρός να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους για τη Συλλογική Μνήμη, και κυρίως απέναντι στους υποκινητές και φυσικούς αυτουργούς των  βανδαλισμών (πάντα εξ’ αριστερών) των Μνημείων μας.

Το Διευρυμένο Συμβούλιο.

[ Σημ. : Ιδιαίτερες ευθύνες έχουν και όσοι ανεπίτρεπτα ανιστόρητοι σύλλογοι Ποντίων εκτίθενται, χορεύοντας σε ετήσια ”φεστιβάλ” ελλαδικού κομματικού (κομμουνιστικού) μορφώματος το οποίο, επιδιώκοντας συγκάλυψη των μαζικών εγκλημάτων του σταλινισμού, διασπείρει συκοφαντική προπαγάνδα και υβριστική παραπληροφόρηση για τον Ποντιακό Ελληνισμό της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και τις χιλιάδες ελληνίδες και έλληνες δολοφονημένους από το φασιστικό καθεστώς του Στάλιν (εγκλήματα εντασσόμενα πλήρως στους Διεθνείς όρους της Γενοκτονίας) ].