Καλλιθέα: Τι αναφέρουν μάρτυρες για την επίθεση με βιτριόλι ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Καλλιθέα: Τι αναφέρουν μάρτυρες για την επίθεση με βιτριόλι


Σοκάρουν οι περιγραφές από μάρτυρες. Δείτε εικόνες από το σημείο της επίθεσης
Σοκ προκαλεί η είδηση της επίθεσης με καυστικό υγρό νωρίς σήμερα το πρωί, με θύμα μία 34χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η γυναίκα έχει χάσει το αριστερό της μάτι, ενώ είναι αναγκαίο να υποβληθεί σε αλλεπάλληλες πλαστικές επεμβάσεις, καθώς έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η 34χρονη φέρεται να δέχθηκε την επίθεση από μία γυναίκα την ώρα που έμπαινε στα γραφεία της εταιρείας που εργάζεται στην οδό Θησέως. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η δράστις της επίθεσης εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά στην 34χρονη, φορώντας μάσκα, και της έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο και το σώμα.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, ενώ κόσμος έσπευσε να βοηθήσει την 34χρονη η οποία τελικά μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας με σοβαρά εγκαύματα.

Στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας έχουν ξεκινήσει έρευνα και συλλέγουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ αναζητούν και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Παράλληλα, αναμένουν να πάρουν κατάθεση από την 34χρονη όταν της το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας της.

Τι αναφέρουν μαρτυρίες
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι μία 34χρονη γυναίκα το πρωί της Τετάρτης στην Καλλιθέα. Ο Φώτης Σταθόπουλος, ιδιοκτήτης επιχείρησης που βρίσκεται δίπλα από το σημείο της επίθεσης μίλησε για το συμβάν στην εκπομπή του Open TV «Open Ελλάδα».

«Βρισκόμουν στο μαγαζί μου μαζί με 2-3 παιδιά κάνοντας ανακαίνιση και ξαφνικά ακούσαμε φωνές. Κάποιος φώναζε "βοήθεια". Πεταχτήκαμε έξω και είδαμε μία κοπέλα που έβγαινε από την είσοδο της ασφαλιστικής και έτρεχε προς το φαρμακείο. Την είδαμε σε απόσταση 25 μέτρων. Έτρεξαν και άλλοι προς το μέρος της. Η κοπέλα μπήκε μέσα στο φαρμακείο με παραμορφωμένο το μισό πρόσωπο. Μπορεί να έχει χάσει και το ένα της μάτι. Πέταξε τα ρούχα της γιατί ήταν βρεγμένα και την έκαιγαν και έμεινε μόνο με τα εσώρουχα. Η φαρμακοποιός έριχνε νερό πάνω της. Στη συνέχεια έφτασε εκεί ο ιδιοκτήτης της ασφαλιστικής και την μετέφερε στο Metropolitan», ανέφερε.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι «η επίθεση έγινε στο ασανσέρ. Μάλιστα όταν η κόρη της φαρμακοποιού που πήγε στην ασφαλιστική, ακούμπησε εκεί και έκαψε το χέρι της». Απαντώντας στο ερώτημα για το εάν είχε ξαναδεί τη γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση είπε ότι «η κοπέλα ήταν καινούργια εδώ. Έκαναν ένα καινούργιο τμήμα εδώ και 15 με 20 μέρες. Επειδή ήμασταν κλειστά, δεν είχαμε επαφή. Την είδα μόνο από μακριά. Μετά την επίθεση δεν είδαμε κάποιον να τρέχει».

Στη συνέχεια ο κ. Σταθόπουλος υπογράμμισε ότι «έχω κάμερες στο μαγαζί. Έχω μία κεντρική που δεν πιάνει την πλαϊνή είσοδο. Από την ΕΛ.ΑΣ μου είπαν ότι θα περάσουν αύριο για να πάρουν αντίγραφο και να δουν ποια άτομα πέρασαν από το μαγαζί. Η κοπέλα είπε ότι δέχθηκε επίθεση από κάποιον με μαύρα ρούχα». «Πιστεύω ότι η κοπέλα θα είπε περισσότερα πράγματα στον διευθυντή της ασφαλιστικής» κατέληξε.