«Ασταμάτητος» ο Μανώλης Κωστάκης: Στην Καλλιθέα το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

«Ασταμάτητος» ο Μανώλης Κωστάκης: Στην Καλλιθέα το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Ο πολιτιστικός και επιμορφωτικός σύλλογος «The Basement», μετά την επιτυχία του περσινού φεστιβάλ, διοργανώνει με τη στήριξη και υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, τo 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου (Anatomy: Crime & Horror International Film Festival). Το φεστιβάλ ξεκίνησε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου (31 Οκτωβρίου και 1, 2,3, 4, 10 και 11 Νοεμβρίου) στον Δημοτικό Κινηματογράφο Καλλιθέας Καλυψώ.
Οι προβολές ξεκινούν καθημερινά στις 5 μ.μ. και διαρκούν έως τις 11.30 μ.μ., ενώ για την Παρασκευή (02/11) και τα Σάββατα (03/11 και 10/11) έχουν προγραμματιστεί επιπλέον μεταμεσονύκτιες προβολές και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Θα προβληθούν 119 ταινίες -μικρού και μεγάλου μήκους- από 34 χώρες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ταινίες αστυνομικές, τρόμου, θρίλερ, αγωνίας, μυστηρίου, φαντασίας και επιστημονικής φαντασίας, «μαύρες» κωμωδίες, κινουμένων σχεδίων και μουσικές/χορευτικές. Οι περισσότερες από αυτές προβάλλονται σε πανελλαδική πρεμιέρα ενώ κάποιες άλλες για πρώτη φορά στην Ευρώπη και τον κόσμο. Στην πλειονότητά τους έχουν αποσπάσει σημαντικά βραβεία σε διεθνή διαγωνιστικά φεστιβάλ.
Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μανώλης Κωστάκης είναι... ασταμάτητος!