ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΔΗΜΩΝ ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΔΗΜΩΝ

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καλλιθέας και Γύρω Δήμων καταγγέλουμε τη δημοτική αρχή της Καλλιθέας για την προκλητική, βοηθητική συμμετοχή της στη δράση φασιστοειδών, για τη δήθεν κοινωνική αλληλεγγύη τους, στους αναξιοπαθούντες της πόλης μας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε  ευχαριστήρια ανακοινωσή της, η διοίκηση του δήμου, η δωρεά τους αποτελεί σημαντικό “σύμμαχο” στην κοινωνική πολιτική της.
Η ανοχή οποιασδήποτε δραστηριότητας φασιστοειδών και πολύ περισσότερο η επιβράβευσή της, είναι πρόκληση απέναντι στο λαό, στους συνταξιούχους των λαϊκών στρωμάτων, στους χιλιάδες αγωνιστές που πολέμησαν το φασισμό με κάθε κόστος στις συνοικίες, τα βουνά, τα εργοστάσια, παντού. Φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν, εξορίστηκαν, εκτελέστηκαν.
Οι Συνταξιούχοι γνωρίζουν πολύ καλά τον ρόλο που παίζουν στην οργάνωση και δράση των ταξικών σωματείων, ώστε να μην υπάρχουν συνανθρώποι μας με χαμηλά μεροκάματα και συντάξεις, που να τους έχουν ανάγκη. Πολύ περισσότερο γνωρίζουν το διασπαστικό ρόλο που παίζουν με τους μετανάστες, όπου η κόλαση των πολεμικών ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, τους έφερε στη γειτονιά μας.
Οι Συνταξιούχοι και ο λαός της Καλλιθέας θα τους απομονώσει.
Καλούμε με τη δράση μας και την ψήφο μας, να καταδικάσουμε μαζικά όλους τους μασκαράδες φιλάνθρωπους.
Να σταθούμε ενωμένοι, οργανωμένοι και να δυναμώσουμε τον αγώνα μας μπροστά σε κάθε καθημερινή μάχη.

Η Διοίκηση
Καλλιθεα, 4/3/2019
Αριστείδου 92, Καλλιθέα 176 72
Τηλ. 210 9524847