Τεράστια η προβολή της Καλλιθέας μέσα από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Finn ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Τεράστια η προβολή της Καλλιθέας μέσα από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Finn

Τεράστια η προβολή της Καλλιθέας μέσα από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Finn. Mέσω της ζωντανής μετάδοσης των αγώνων από την ΕΡΤ και το live streaming η Καλλιθέα θα προβληθεί σε ολόκληρο τον κόσμο .

Σε «συναγερμό» βρίσκεται η ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ΦΙΝΝ που θα διεξαχθεί στο «Athens International Sailing  Center» το διάστημα 10‐18 Μαΐου.

Ο αγώνας θα δώσει 4 εισιτήρια σε ισάριθμες χώρες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και έτσι αναμένονται 100 αθλητές από 40  και πλέον χώρες. Η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με την Εκτελεστική και την Τεχνική  Επιτροπή δουλεύουν καθημερινά για πολλές ώρες, έτσι ώστε τα πάντα να είναι  έτοιμα στην ώρα τους.

Σε αυτή την τεράστια προσπάθεια κάτι παραπάνω από πολύτιμη είναι η  προσφορά των Εθελοντών, ενώ έτοιμοι να προσφέρουν χέρι βοήθειας είναι όλοι οι φορείς και οι υπηρεσίες της πόλης της Καλλιθέας. Το πρωτάθλημα διεξάγεται στις Τζιτζιφιές, άρα τα κέρδη των κατοίκων της περιοχής θα είναι πολλαπλά. Όχι μόνο σε αθλητικό, αλλά σε οικονομικό και τουριστικό επίπεδο.

gazzetta.gr