Κύπελλο Ελλάδας: Χαστούκι (3-1) της Καλλιθέας στον Αρη ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Κύπελλο Ελλάδας: Χαστούκι (3-1) της Καλλιθέας στον Αρη

Σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας απέκτησε η Καλλιθέα έναντι του Άρη, καθώς με δύο γκολ του Ντακόλ (19', 58') και ένα του Ντα Σίλβα στο 75' επικράτησε 3-1 των «κιτρίνων» στην πρώτη αναμέτρηση της Γ' φάσης της διοργάνωσης, που διεξήχθη στο «Ελ Πάσο». Ο Γιαννιώτας μείωσε για τους Θεσσαλονικείς στο 79'. Η ρεβάνς των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στις 23/12 στο «Κλεάνθης Βικελίδης (20:00).
Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Βραζιλιάνος στράικερ της Καλλιθέας, ο οποίος με σουτ και κεφαλιά έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του και στο 75΄ ο Ντα Σίλβα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το γκολ που κράτησε «ζωντανό» τον Άρη ενόψει της ρεβάνς ήρθε στο 79΄, με το σουτ του Γιάννη Γιαννιώτας μέσα από την περιοχή.
Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)
Κίτρινες: Ντα Σίλβα, Αρβανίτης - Κοέλιο
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Μιχελής (71' Κατσούλης), Ατματζίδης, Σταύρου (60' Κατσικογιάννης), Φραγκής, Φαρινόλα, Ντα Σίλβα, Αρβανίτης, Χριστοφιλέας, Καλτσάς, Μουσταφίδης, Ντακόλ (83' Μαρουκάκης).
ΑΡΗΣ (Λούκας Αλκαράθ): Διούδης, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Κοτσώνης, Ψυχογιός (60' Καζναφέρης), Κοέλιο, Οικονομόπουλος, Σουνάς (69' Γιαννιώτας), Καραγιάννης, Αγγελούδης, Κανούλας (60' Τριανταφυλλάκος).

tovima.gr