Η αξιοπρέπεια των ανέργων τσαλαπατιέται στον ΟΑΕΔ Καλλιθέας! ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Η αξιοπρέπεια των ανέργων τσαλαπατιέται στον ΟΑΕΔ Καλλιθέας!



Λέγεται Γιάννης Φραγκιαδάκης και είναι ο εκτελών χρέη διευθυντή του γραφείου του ΟΑΕΔ στην Καλλιθέα. Μην τολμήσετε να τον ενοχλήσετε, γιατί είναι πολλά βαρύς. Για κάποιους άγνωστους λόγους δεν φοβάται ούτε τη διαθεσιμότητα ούτε τον ίδιο τον διοικητή του Οργανισμού. Συμπεριφέρεται σκαιότατα σε αδύναμους ανέργους συμπολίτες μας, ακόμη και  σε ταλαιπωρημένους μακροχρόνια ανέργους!.Η ηθοποιός Εύα Β. είχε τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου την ατυχία να πέσει πάνω του... Μία μακροχρόνια άνεργη ηθοποιός η οποία για λίγες ημέρες άργησε να ανανεώσει την κάρτα ανεργίας της. Πήγε στον Γιάννη Φραγκιαδάκη, ο οποίος με άθλιο και αγενές ύφος τετρακοσίων καρδιναλίων, σαν το ύφος δημοσίων υπαλλήλων μερικά χρόνια πριν σε αυτή την παρηκμασμένη χώρα, την ενημέρωσε ότι, μπορεί να ανανεώσει την κάρτα ανεργίας της, αλλά την ιδιότητα της μακροχρόνιας ανέργου την χάνει οριστικά!
Με όση ψυχραιμία της είχε απομείνει, η Εύα Β. ζήτησε, ως όφειλε, ως πολίτης, την απόφαση ή την εγκύκλιο ή τον νόμο που ορίζει τους τρόπους με τους οποίους κάποιος μακροχρόνια άνεργος μπορεί να απωλέσει την ιδιότητα του μακροχρόνια ανέργου.
"Να με πάρει τηλέφωνο και ο Θεός! Δεν υπάρχει ούτε νόμος ούτε εγκύκλιος! Έτσι είναι η διαδικασία! Ακόμη και μία μέρα να αρρωστήσει, χάνει την ιδιότητα του μακροχρόνια ανέργου, γιατί θεωρείται ότι είναι ανίκανη για εργασία"!
"Τι κάνετε φασαρία; Αφού σε όλους μας έτσι συμπεριφέρονται", ήταν η έμφορτη απογοήτευσης παρέμβασης μίας νεαρής άνεργης κοπέλας η οποία παρακολουθούσε παραιτημένη το δράμα μίας χώρας, οι δημόσιες υπηρεσίες και ορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι της οποίας έχουν εφεύρει το "καθήκον" να τσαλαπατούν αξιοπρέπειες, να προσβάλλουν αδύναμους ανθρώπους, να συμπεριφέρονται ως ιδιοκτήτες της ζωής όλων μας!
"Σε όλους μας έτσι συμπεριφέρονται"! Ποια αξιολόγηση θα μπορούσε να διασώσει τον απίθανο κ. Γιάννη Φραγκιαδάκη στον ΟΑΕΔ Καλλιθέας;
Κύριε διοικητά του ΟΑΕΔ, να χαίρεστε τους υπαλλήλους της υπηρεσίας σας! Καλά Χριστούγεννα!

http://www.avgi.gr/