Έκλεψαν Αρχιμανδρίτη στην Καλλιθέα...έκαναν και τον σταυρό τους!!! ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Έκλεψαν Αρχιμανδρίτη στην Καλλιθέα...έκαναν και τον σταυρό τους!!!



 Τι κόλπο χρησιμοποίησαν οι κουκουλοφόροι ληστές για να ξεγελάσουν τον ιερέα στην Καλλιθέα
- Τον σκέπασαν με ένα σεντόνι και τον έδεσαν χειροπόδαρα με δεματικά
- Εκλεψαν 9.000 ευρώ και φεύγοντας έκαναν στο σταυρό τους στα εικονίσματα!!!


 Οι ληστές που έβαλαν στο μάτι τον ιερέα του Αγίου Νικολάου Πετραλώνων, Αρχιμανδρίτη πατέρα Κασσιανό Ραβασόπουλο, φαίνεται πως ήταν καλά ενημερωμένοι καθώς ήξεραν οτι έχει στο σπιτι του στην Καλλιθέα χρήματα απο τον ενορία. 













Χτύπησε το θυροτηλέφωνο στην πολυκατοικία  μια γυναίκα και του είπε οτι είναι από τα ΕΛΤΑ, ζητώντας του να κατέβει να πάρει την αλληλογραφία του και να υπογράψει. 
Ο Αρχιμανδρίτης ανυποψίαστος ζήτησε απο την κοπέλα να του ανεβάσει την αλληλογραφία στο σπίτι του στον τρίτο όροφο, αλλά μόλις άνοιξε την εξώπορτα είδε 3 κουκουλοφόρους οι οποίοι τον σκέπασαν με ένα σεντόνι για να μη βλέπει και τον έσπρωξαν στο εσωτερικό του σπιτιού.
Στη συνέχεια τον οδήγησαν στο σαλόνι, όπου του έβγαλαν το σεντόνι, τον έδεσαν χειροπόδαρα με πλαστικά δεματικά και τον φίμωσαν με ένα άλλο σεντόνι. 

Επί μισή ώρα έκαναν άνω κάτω το σπίτι και στο τέλος βρήκαν 9.000 ευρώ τα οποία ήταν χρήματα προσωπικά του ιερέα αλλά και χρήματα της ενορίας.

Μάλιστα οι κουκουκολοφόροι ληστές, κοντοστάθηκαν στα εικονίσματα και με ευλάβεια έκαναν το σταυρό τους λέγοντας στον 78χρονο Αρχιμανδρίτη οτι είναι Ρουμάνοι και Χριστιανοί Ορθόδοξοι. 
Φεύγοντας ωστόσο ξέχασαν την πόρτα του διαμερίσματος ανοιχτή και όταν ο ιερέας κατάφερε να σπρώξει απο το στόμα του το σεντόνι άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια. 

Τις φωνές του άκουσε μια γειτόνισσα από τον δεύτερο όροφο, σύζυγος αστυνομικού η οποία μπηκε στο διαμέρισμα και βρήκε τον ιερέα δεμένο. Αφού έλυσε τον πατέρα Κασσιανό ειδοποίησε την αστυνομία. 





Πηγή newsit.gr