Μεγάλη νίκη του Ίκαρου!!! ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Μεγάλη νίκη του Ίκαρου!!!


Ο Αρης έχασε εύκολα με 79-67 στην Καλλιθέα και μαζί την διαφορά των δέκα πόντων του πρώτου αγώνα. 
Τα δεκάλεπτα: 21-15, 41-32, 58-46, 79-67.
ΙΚΑΡΟΣ (Καλαφατάκης): Στρναντ, ΜακΝάιτ 2, Κυρίτσης 15 (1), Βρκιτς 15 (3), Φαγιέ 17 (3), Γκίμπσον 5 (1), Γιαννακίδης, Αγαδάκος 8, Σίμτσακ 8, Άλαμπι 9, Θεολογίτης.
ΑΡΗΣ (Αγγέλου): Χαντ 13 (1), Πελεκάνος 2, Βεζένκοφ 8, Τσιάρας 5, Ασημακόπουλος 4, Καραποστόλου 3 (1), Χαρίσης 2, Μποχωρίδης, Σαρικόπουλος 6, Μούρτος, Βεργίνης 21 (2), Δήμας 3 (1

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα, ο Γιώργος Καλαφατάκης μίλησε για την προσπάθεια που έχει κάνει μέχρι στιγμής η ομάδα, αναφέρθηκε στο ρεκόρ του Ικάρου (11 νίκες) και υποστήριξε πως πρέπει οι παίκτες του να συνεχίσουν με την ίδια όρεξη.
"Παίζαμε ένα πολύ δύσκολο και κομβικό παιχνίδι για την ιστορία της ομάδας. Έπρεπε να πιάσει τόπο η νίκη μέσα στη Ρόδο, θέλαμε τη νίκη γιατί έχουμε ίδιους στόχους με τον Άρη. Παράλληλα θέλουμε να κάνουμε την καλύτερη πορεία στην ιστορία του Ικάρου και αυτές οι 11 νίκες είναι οι περισσότερες στην ιστορία της ομάδας", σχολίασε ο Γιώργος Καλαφατάκης και συνέχισε:
"Πήραμε και τη διαφορά, αλλά τώρα έχουμε δύσκολη συνέχεια. Με κόπο, ιδρώτα και πολλά προβλήματα, έχουμε φθάσει ως εδώ. Πρέπει να δουλέψουμε συγκεντρωμένα και ταπεινά όπως τώρα. Με το «εγώ» κάτω από το «εμείς». Όπως ο Λάζαρος (σ.σ. Αγαδάκος) έπαιξε με σοβαρό διάστρεμμα, αλλά και ο Φαγέ με ένεση.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη για τα καλά του λόγια και να του ευχηθώ καλή συνέχεια. Το ματς το κέρδισε αυτός που το ήθελε περισσότερο. Από την άμυνα πετύχαμε μια σπουδαία νίκη. Τώρα κοιτάμε το επόμενο".