Έκκληση για προσφορά ειδών στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Έκκληση για προσφορά ειδών στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο

Το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο ως Φιλανθρωπικό ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, έχει αυξημένες ανάγκες προκειμένου να είναι σε θέση να παράγει το έργο του αδιαλείπτως. Τα κτίρια ανανεώθηκαν το 1969 με χρήματα του Υπουργείου Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων από τα ειδικά κρατικά λαχεία, έτσι ώστε σήμερα να αποτελεί ένα όμορφα διαρρυθμισμένο συγκρότημα.
Ωστόσο, οι ανάγκες συντήρησης του κτιρίου είναι συνεχείς, όπως και οι δαπάνες για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών των παιδιών και των λειτουργικών εξόδων του νηπιοτροφείου. Στην συγκεκριμένη δομή φιλοξενουνται παιδιά ηλικίας μέχρι 8 ετών, τα οποία είτε δεν έχουν γονείς είτε τα έχει απομακρύνει η Πρόνοια από το ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον. Το Π.Ε.Ν. δέχεται με μεγάλη χαρά τη βοήθεια ευαισθητοποιημένων ανθρώπων οι οποίοι θέλουν να στηρίξουν το απροστάτευτο παιδί είτε με εθελοντική εργασία για την συντήρηση των εγκαταστάσεων του είτε με την προσφορά ειδών.
Κάθε μήνα το Νηπιοτροφείο Καλλιθέας ανακοινώνει τις ανάγκες που χρειάζεται να καλυφθούν για να παρέχονται στα παιδιά όσα είναι απαραίτητα για την καλύτερη διαβίωσή τους.
Για τον Απρίλιο, οι ανάγκες αφορούν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα, φάρμακα και αναλώσιμα υλικά δημιουργικής απασχόλης.

Ακολουθεί η ανανεωμένη λίστα, με τις μεγαλύτερες ανάγκες του Νηπιοτροφείου, που δημοσιοποιήθηκε την 1η Απριλίου:



Για τις ανάγκες των παιδιών σε είδη διατροφής -ένδυσης- υπόδησης και ειδών καθαριότητας, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Γραμματεία του Π.Ε.Ν., από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00-18.00, στα τηλέφωνα 210.9521728 – 210.9560735.