Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου οι φετινές χειμερινές εξετάσεις για το Lower Michigan (ECCE). ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου οι φετινές χειμερινές εξετάσεις για το Lower Michigan (ECCE).

Οι φετινές χειμερινές εξετάσεις για το Lower του Michigan (ECCE) έχουν οριστεί για το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012.

Τα φροντιστήρια Αγγλικών Ευρωδιάσταση, εξειδικευμένα στην προετοιμασία ενηλίκων για Lower και Proficiency Michigan, με 10.000 επιτυχημένους υποψήφιους Lower και Proficiency στο ενεργητικό τους, παρέχουν στους υποψήφιους που διαθέτουν ήδη επίπεδο Αγγλικών upper-intermediate τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα εντατικό και περιεκτικό 3μηνο πρόγραμμα προετοιμασίας για το Lower Michigan (ECCE), από μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι και τις εξετάσεις.

Για εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι 15 Σεπτεμβρίου, το πρόγραμμα προσφέρεται με πολύ σημαντική έκπτωση 55%.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 ώρες διδασκαλίας την εβδομάδα, στο σύνολό τους με καθηγητή, ενώ πρόσθετη εξάσκηση (extra listening, extra speaking κλπ) παρέχεται χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Η Ευρωδιάσταση είναι ένα από τα αυστηρά επιλεγμένα φροντιστήρια Αγγλικών που διατηρούν ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα, γεγονός που διασφαλίζει ότι οι σπουδαστές της έχουν άμεση και έγκυρη πληροφόρηση για οποιεσδήποτε τυχόν αλλαγές στη μορφή των εξετάσεων και παρακολουθούν προγράμματα σπουδών που είναι πλήρως εναρμονισμένα με την εκάστοτε ισχύουσα μορφή των εξετάσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση και τα ταχύρυθμα προγράμματα προετοιμασίας Lower και Proficiency για ενήλικες που παρέχει μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-3830550, 210-38.44.888, 210-33.01.300, 210-59.01.888, 210-6000.170 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή και Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό), χωρίς καμία υποχρέωση εγγραφής και χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού. Η πρόσβαση στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εύκολη από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα, επομένως, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και αν μένετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που συνδυάζει η Ευρωδιάσταση (υψηλή ποιότητα σπουδών, ταχύρυθμα προγράμματα, εξειδίκευση στους ενήλικες και χαμηλά δίδακτρα).

Τα δύο κέντρα Ευρωδιάσταση που λειτουργούν στην Αθήνα (Χαλκοκονδύλη 5, Πλατεία Κάνιγγος, τηλ. 210-3301110 ή 210-3830550 και Χαλκοκονδύλη 9 και Πατησίων, τηλ. 210-3844888 ή 210-3301300) βρίσκονται σε κομβικό σημείο, πολύ κοντά τόσο στο μετρό και τον ηλεκτρικό (metro / ηλεκτρικός Ομόνοια και μετρό Πανεπιστήμιο) όσο και στις κυριότερες αφετηρίες και στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ (Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Πατησίων κλπ). Έτσι ουσιαστικά εξυπηρετούν σπουδαστές από όλες τις περιοχές της Αθήνας (π.χ. Κυψέλη, Αμπελόκηπους, Γκύζη, Πατήσια, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Γαλάτσι, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, Ηράκλειο, Μαρούσι, Περιστέρι, Καλλιθέα, Ταύρο, Σεπόλια, Πειραιά, Δάφνη, Νέο Κόσμο, Άγιο Δημήτριο, Παγκράτι, Γουδί, Καισαριανή, Νέα Ελβετία, Ζωγράφου, Βύρωνα, Ιλίσια, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Μενίδι, Ίλιον, Πετρούπολη, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία κλπ). Βρίσκονται πολύ κοντά στην ΑΣΟΕΕ, το Παιδαγωγικό και τη Νομική, ενώ πολύ εύκολη είναι και η πρόσβαση από Πανεπιστημιούπολη και Πολυτεχνιούπολη, Ιατρική / Οδοντιατρική, ΠΑΠΕΙ, ΤΕΙ Αθήνας, Πειραιά και Νοσηλευτικής (Λ.Αθηνών) και Γεωπονική.

Εάν μένετε στα Δυτικά προάστια ή στα προάστια και περίχωρα του Πειραιά (Νίκαια, Κορυδαλλό, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Περιστέρι, Ίλιον, Ρέντη, Ελευσίνα κλπ) έχετε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην Ευρωδιάσταση Αιγάλεω που βρίσκεται πολύ κοντά στο μετρό αλλά και στη στάση Εσταυρωμένου, καθώς και στα ΤΕΙ Αθήνας, Πειραιά και τη Γεωπονική.

Οι σπουδαστές που μένουν στα Βόρεια προάστια και στα Μεσόγεια (Χολαργό, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Πεντέλη, Παλλήνη, Παιανία, Γλυκά Νερά, Ντράφι, Κάντζα κλπ) μπορούν να απευθυνθούν είτε στην Ευρωδιάσταση Αγίας Παρασκευής (απέναντι ακριβώς από την πλατεία, ακριβώς στη στάση λεωφορείου Πλατεία Αγίας Παρασκευής) είτε στην Ευρωδιάσταση Χολαργού (3η στάση Χολαργού, κοντά στο μετρό Εθνική Άμυνα και Χολαργός) ενώ πολύ εύκολη είναι και η πρόσβαση από Πανεπιστημιούπολη και Πολυτεχνειούπολη, Ιατρική / Οδοντιατρική.

ευρωδιασταση φροντιστηρια αγγλικων για ενηλικες
φροντιστηρια αγγλικων αθηνα
φροντιστηρια αγγλικων αγια παρασκευη
φροντιστηρια αγγλικων αιγαλεω
φροντιστηρια αγγλικων χολαργος
φροντιστηρια αγγλικων περιστερι
φροντιστηρια αγγλικων πατησια
φροντιστηρια αγγλικων καλλιθεα
φροντιστηρια αγγλικων κυψελη