Γνωρίστε την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Γνωρίστε την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών βρίσκεται στο ρεύμα ανόδου της Λεωφόρου Συγγρού, δίπλα από το κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής και απέναντι από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ -  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα εκδοτήρια εισιτηρίων της Στέγης λειτουργούν καθημερινά από τις 12:00 μέχρι τις 21:00.
Τηλ.
: +30 210 900 5 800

Για τη Διοίκηση επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο.
Τηλ.: +30 213 0 178000 (Δε-Πα: 10:00-17:00)
e-mail: info@sgt.gr
ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ 
Με λεωφορείο ή τρόλλεϋ:
Κατεβείτε στη στάση Πάντειος. Αν έρχεστε από τα νότια προάστια, δηλαδή βρίσκεστε στο ρεύμα ανόδου της Συγγρού (κατεύθυνση προς κέντρο), η στάση (Πάντειος) βρίσκεται σε απόσταση 10 μέτρων από το κτίριο της Στέγης. Αν έρχεστε από το κέντρο ή από το σταθμό του μετρό Συγγρού-Φιξ, χρησιμοποιήστε την υπόγεια διάβαση πεζών που βρίσκεται μπροστά από το κτίριο του Παντείου Πανεπιστημίου για να βρεθείτε στο απέναντι ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού.
Με το μετρό: Ακολουθώντας την κόκκινη γραμμή (Γραμμή 2: Άγιος Αντώνιος-Άγιος Δημήτριος) κατεβαίνετε στη στάση Συγγρού-Φιξ. Χρησιμοποιήστε τις ταμπέλες με την ένδειξη «έξοδος προς Συγγρού/Δράκου» για να βγείτε στη Λεωφόρο Συγγρού. Από εκεί μπορείτε να πάρετε λεωφορείο ή τρόλλεϋ για 4 στάσεις (η στάση βρίσκεται μπροστά από τις σκάλες εξόδου από το μετρό, επί της Λεωφόρου Συγγρού) ή αν έχετε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σας κατηφορίστε με τα πόδια τη Συγγρού μέχρι το Πάντειο (περίπου 12’) και περάστε απέναντι διασχίζοντας την υπόγεια διάβαση.

Με ΙΧ
Η περιοχή γύρω από τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών είναι πυκνοκατοικημένη και αυτό μπορεί να σας δυσκολέψει να βρείτε θέση parking, ιδιαίτερα το βράδυ ή τα Σαββατοκύριακα.
Εντός του κτιρίου της Στέγης λειτουργούν υπόγειοι χώροι στάθμευσης χωρητικότητας περίπου 200 θέσεων. Σε όλα τα επίπεδα έχουν προβλεφθεί δίπλα στους ανελκυστήρες θέσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.
Αν λόγω πληρότητας δεν μπορέσετε να εξυπηρετηθείτε από το parking της Στέγης, λειτουργεί επίσης στο παρακείμενο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής οργανωμένος χώρος στάθμευσης.

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η πρόσβαση στο κτίριο γίνεται με ράμπα που βρίσκεται στην πλαϊνή είσοδο του κτιρίου, στη συμβολή της οδού Λεοντίου με τη Λεωφόρο Συγγρού. Η πρόσβαση στους ορόφους γίνεται με ανελκυστήρα, ενώ όλοι οι χώροι εκδηλώσεων της Στέγης είναι προσβάσιμοι με αναπηρικά αμαξίδια. Στους ορόφους λειτουργούν τουαλέτες κατάλληλες για πρόσβαση με αναπηρικό αμαξίδιο.

ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ
ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ
Λεωφόρος Συγγρού 107-109
117 45 Αθήνα
τηλ.: 213 0 178000
e-mail: info@sgt.gr 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΕΔΩ