Έχασε από την Επανομή, η Καλλιθέα με 2-1 ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Έχασε από την Επανομή, η Καλλιθέα με 2-1

Σε ένα παιχνίδι με δύο πέναλτι και δύο κόκκινες κάρτες, η Επανομή πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Football League, επικρατώνας 2-1 της Καλλιθέας. Η Αναγέννηση μπήκε δυνατά στο ματς και απείλησε δις, πρώτα με τον Ταχματζίδη στο 9'και ύστερα στο 14' με τον Κουλίδη. Αυτό που δεν κατάφερε στις δύο πρώτες στιγμές το πέτυχε στο 16. Ο Μπαλάσας έδωσε στον Ογκουνσότο, εκείνος ανετράπη από τον Πίκολο, ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και ο Μωυσίδης ανέλαβε την εσχάτη των ποινών κάνοντας το 1-0. Η Καλλιθέα δεν είχε φανεί μέχρι το 37' του παιχνιδιού, όμως σε εκείνο το σημείο κέρδισε το πέναλτι της ισοφάρισης. Ο Καλτσάς «γέμισε», ο Τσερκέζος βρήκε τη μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι. Ο Ντακόλ ισοφάρισε σε 1-1 από τα έντεκα βήματα. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες, όμως η Επανομή ήταν αυτή που έφτασε κοντά στο γκολ στο 66'. Ο Σικαλόπουλος βγήκε τετ α τετ, όμως ο Κατσούλης είπε «όχι». Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ογκουνσότο σούταρε, η μπάλα έφυγε από τον Κατσούλη και ο επερχόμενος Σικαλόπουλος έβαλε και πάλι μπροστά την ομάδα του με 2-1. Στο 75' η Καλλιθέα έμεινε με εννέα παίκτες, όταν ο Μουσταφίδης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Δραγανίδη. Στο 89' ο Ογκουνσότο είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς, όμως από καλή θέση σούταρε άουτ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Τοπαλίδης, Τέλλος, Παπατζίκος(46΄Φωτιάς), Κουλίδης, Τσερκέζος, Ογκουνσότο, Μπαλασάς(66' Αναστασίου), Μωυσίδης, Δραγανίδης, Ταχμαζίδης(57' Σικαλόπουλος), Κουκουλέκης

ΚΑΛΛΙΘΕΑ(Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Ντα Σίλβα(30΄Κατσικογιάννης), Χριστοφιλέας, Πίκολο, Καλτσάς, Σταύρου, Μουσταφίδης, Ατματζίδης, Αρβανίτης, Ντακόλ(68' Μαρουκάκης), Φαρινόλα(60' Πλάτανος)


onsports.gr