ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ



Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα ήταν ο τεχνικός της Καλλιθέας μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο Βόλο, καλώντας τους ποδοσφαιριστές του να βρουν δυνάμεις για τη δύσκολη συνέχεια.
«Για εμάς είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, αφενός γιατί ήταν εκτός έδρας και αφετέρου γιατί παίξαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, που πιστεύω ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο Νίκος Παντέλης.
Στη συνέχεια, δήλωσε: «Η απόδοσή μας κυρίως στο δεύτερο μέρος μας αδικεί. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, δεχθήκαμε ένα γκολ, το οποίο κατά τη γνώμη μου ήταν φάουλ ή οφσάιντ. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, είχαμε την καθολική υπεροχή και όταν γεμίσαμε με ένα δεύτερο φορ την περιοχή, θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι».
Ενώ τέλος, ανέφερε: «Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου, το παλέψαμε. Πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση φέτος. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας, που δεχόμαστε συνέχεια γκολ. Πρέπει να βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργία. Ήταν κι αυτό ένα μάθημα για εμάς. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια, αλλά δεν ήμασταν τυχεροί. Πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι».

Πηγή http://www.onsports.gr/