Δωρεάν έλεγχος αρτηριακής πίεσης στα δημοτικά ιατρεία Καλλιθέας ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Δωρεάν έλεγχος αρτηριακής πίεσης στα δημοτικά ιατρεία Καλλιθέας

Ο  Δήμος Καλλιθέας σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους Καθηγητές κ.κ Δαρβίρη Χριστίνα και Γεώργιο Χρούσο που είναι οι επιστημονικά υπεύθυνοι του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών:«΄Ελεγχος του Στρες και Προαγωγής της Υγείας» δίνουν την ευκαιρία στους δημότες μας να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο της αρτηριακής τους πίεσης και να διαχειριστούν το στρες, αλλάζοντας την ποιότητα και τον τρόπο ζωής τους, με έναν ξεχωριστό τρόπο!
Πρόκειται για ένα καινοτόμο παρεμβατικό πρόγραμμα μη φαρμακευτικής αντιμετώπισης της υπέρτασης με μεθόδους διαχείρισης του στρες για αλλαγή του τρόπου ζωής και υιοθέτηση υγιεινών συμπεριφορών, σε προ-υπερτασικούς και υπερτασικούς ασθενείς της κοινότητας, ηλικίας 18-65 ετών.

Ο πρώτος και καθοριστικός σταθμός ανίχνευσης - διαλογής ατόμων θα πραγματοποιείται στα Δημοτικά Ιατρεία τουΔήμου Καλλιθέας, στην οδό Ανδρομάχης 100  σε συγκεκριμένες μέρες, ώρες και χώρο θα επισκέπτονται οι ενδιαφερόμενοι, κατόπιν ραντεβού.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση θα γίνεται η ανίχνευση ατόμων με προϋπέρταση ή αρτηριακή υπέρταση σταδίου 1, από εξειδικευμένη ομάδα Ιατρών και Επαγγελματιών Διαχείρισης του Στρες & Προαγωγής της Υγείας. Εφόσον πληρούνται συγκεκριμένα κριτήρια θα εντάσσονται στο πρόγραμμα. Επισημαίνεται, πως η συμμετοχή στο εν λόγω πρόγραμμα είναι ΔΩΡΕΑΝ.Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για ραντεβού είναι : 210 6534507, 6978 101567

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει από την Πέμπτη 6 Ιουνίου και θα ισχύει για κάθε Πέμπτη από τις 10:00 έως τις 12:00 μ.μ, αφού έχει προηγηθεί η διαδικασία του τηλεφωνικού ραντεβού στα παραπάνω τηλέφωνα.