Σύλληψη διαρρήκτη στην Καλλιθέα ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Σύλληψη διαρρήκτη στην Καλλιθέα



Εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του Τ.Α. Βριλησσίων σπείρα που διέπραττε κλοπές από διαμερίσματα στις περιοχές των Βριλησσίων και του Αμαρουσίου. Το μεσημέρι της Πέμπτης συνελήφθησαν στα Βριλήσσια από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) δύο αλλοδαποί υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 33 και 28 ετών, γιατί λίγο πριν τη σύλληψη τους είχαν διαρρήξει διαμέρισμα στην ίδια περιοχή. Την επομένη ημέρα, συνελήφθη στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) και τρίτος ομοεθνής συνεργός τους ηλικίας 38 ετών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Βριλησσίων, οι συλληφθέντες μαζί με έναν ακόμα συνεργό τους που αναζητείται, είχαν συστήσει σπείρα που διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις διαμερισμάτων, πρωινές κυρίως ώρες, όταν οι ένοικοι απουσίαζαν, παραβιάζοντας τις κλειδαριές των θυρών σπάζοντας τον ομφαλό.

Όπως διαπιστώθηκε, το τελευταίο εξάμηνο έχουν διαπράξει, με την ίδια μεθοδολογία δράσης, 25 διαρρήξεις σε διαμερίσματα πολυκατοικιών στα Βριλησσίων και στο Μαρούσι, από τα οποία αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και χρυσαφικά.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα που επέβαιναν οι συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία.

Σημειώνεται ότι ο 33χρονος συλληφθείς, αποφυλακίσθηκε την 8-1-2013 με περιοριστικούς όρους από τις φυλακές Χανίων, όπου κρατείτο για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.


http://www.tanea.gr