Ίκαρος Καλλιθέας: «Έγραψαν ιστορία» ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ίκαρος Καλλιθέας: «Έγραψαν ιστορία»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέον στον Ίκαρο Καλλιθέας μετά την κατάκτηση του τίτλο του 24ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων.
Οι νεαρές παίκτριες του συγκροτήματος της Καλλιθέας έγραψαν ιστορία, καθώς πανηγύρισαν την πρωτιά για τέταρτη φορά στην ιστορία τους, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του ΔΑΣΑΛ. Με μακροσκελή ανακοίνωσή τους οι διοικούντες τον Ίκαροσυγχαίρουν δημόσια το συγκρότημα του Νίκου Κόμη, ενώ γίνεται ιδιαίτερη μνεία στον έμπειρο προπονητή αλλά και τον έφορο του τμήματος, Γιώργο Καπάνταη.
Όπως μεταξύ άλλων αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους: «Δεν έχουμε λόγια για τα κορίτσια αυτά παρά μόνο τα δάκρυα χαράς και συγκίνησης που είχαν κατακλύσει τα μάγουλά τους και που απεικονίζουν το πόσο ήθελαν αυτό το χρυσό μετάλλιο και με τεράστια ψυχικά αποθέματα έφεραν άλλη μία κούπα στην Καλλιθέα. Τι να πει κανείς για τις κοριτσάρες μας παρά μόνο μπράβο, μπράβο, μπράβο. Μας έκαναν όλους υπερήφανους και έγραψαν με χρυσά γράμματα το όνομά τους στην ιστορία του σωματείου απλά γιατί το ήθελαν περισσότερο. Είχαν όλα αυτά τα κορίτσια τέτοιο πάθος, τέτοια αποφασιστικότητα, τέτοια πίστη, τέτοιο τσαμπουκά. Μακάρι αυτό να τις συντροφέψει σαν παρακαταθήκη για το μέλλον στην ομάδα μας ή κάπου αλλού. Ας είναι ευτυχισμένες και χαρούμενες μόνο. Ας έχουν επιτυχίες και ας είναι υγιείς. Αυτή είναι η ευχή μας.
Επ’ ευκαιρία, θερμά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας που κλήθηκαν στην Εθνική Κορασίδωνκαι μπαίνουν από Δευτέρα (01/07) σε νέες περιπέτειες. ΕυγενίαΆννα ΜαρίαΧριστίνα καλό κουράγιο και καλή επιτυχία με τα γαλανόλευκα… Και δύο λόγια για τον προπονητή μας Νίκο Κόμη. Έχει μεγάλο μερίδιο στην κούπα αυτή και πρέπει να του αποδοθεί και να του αναγνωριστεί το πόσο σκληρά δούλεψε και τελικά δικαιώθηκε. Μόχθησε, βράχνιασε, αμφισβητήθηκε ορισμένες φορές, αλλά τελικά δικαιώθηκε. Πολλά μπράβο και στο Γιώργο Καπάνταη, τον έφορο της ομάδας αυτής, που τα τελευταία δύο χρόνια είναι άγρυπνος φρουρός, αφανής εργάτης και του ανήκει αν και δεν το ζήτησε ποτέ μετάλλιο αθόρυβης προσφοράς. Και μόνο όσες δυσκολίες πέρασε έσβησαν μονομιάς με τις δύο κούπες».