Αθλητική γιορτή 2014 σε Μοσχάτο και Ταύρο ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Αθλητική γιορτή 2014 σε Μοσχάτο και Ταύρο

Η αθλητική γιορτή 2014 σε Μοσχάτο και Ταύρο συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα.

Σήμερα Δευτέρα 2 Ιουνίου στο Μοσχάτο και την Τετάρτη 4 Ιουνίου στον Ταύρο.

Δείτε αναλυτικό πρόγραμμα παρακάτω.

Tα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου ολοκληρώνονται με την αθλητική γιορτή τους. Πρόκειται για μία όμορφη εκδήλωση που περιλαμβάνει επιδείξεις και προγράμματα από όλα τα τμήματα του αθλητικού τομέα και συγκεκριμένα τα τμήματα Αεροβικής, Πιλάτες, Λαϊκών χορών, Just Dance, τένις, Τάε Κβο Ντο, τα τμήματα των ΚΑΠΗ, όπως και τα τμήματα των «Ανοικτών Αυλών» (Μπάσκετ – βόλεϋ).

Οι συμμετέχοντες στα αθλητικά προγράμματα με την καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτών τους έχουν ετοιμάσει πλούσιο πρόγραμμα από όσα έμαθαν τη χρονιά που πέρασε, αποδεικνύοντας για μία ακόμα χρονιά το μεγάλο έργο που γίνεται στον τομέα του αθλητισμού, παρά την οικονομική κρίση.

Από την πλευρά του ο Δήμος στηρίζει τις προσπάθειες των παιδιών και συνεχίζει τις προσπάθειες προκειμένου να υλοποιούνται αθλητικά προγράμματα για όλους, σε χώρους κατάλληλους. Ήδη σχεδιάζουν τη δημιουργία νέων υποδομών ικανών να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των προγραμμάτων αλλά και στη ζήτηση των κατοίκων, ενώ παράλληλα προσπαθούν να διευρύνουν τα προγράμματά, για να καλύπτουν ακόμα περισσότερα ενδιαφέροντα.
πηγή  moschato-guide.gr