Μια ιστορία ανθρωπιάς στην Πλατεία Μεταμόρφωσης στο Μοσχάτο… ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Μια ιστορία ανθρωπιάς στην Πλατεία Μεταμόρφωσης στο Μοσχάτο…

Μαθήματα ανθρωπιάς παρέδωσαν οι Μοσχατιώτες και οι Μοσχατιώτισσες, που βρέθηκαν χτες (15/6) το μεσημέρι στην πλατεία Μεταμόρφωσης.

Στο επίκεντρο βρέθηκε το γνωστό ζευγάρι λαχειοπώλων του Μοσχάτου, ο τυφλός κύριος και η σύζυγός του που είναι πάντα στο πλευρό του. Όπως μαθαίνουμε από το facebook του Απόστολου Σιώκα, αλλά και από άλλους φίλους που μας ενημέρωσαν για το περιστατικό, η σύζυγος κατέρρευσε, πιθανότατα από καρδιακή προσβολή στην πλατεία Μεταμόρφωσης.

Από εκείνη τη στιγμή, κινητοποιήθηκαν όσοι βρίσκονταν στο σημείο, περαστικοί και επαγγελματίες. Για καλή τύχη της γυναίκας, στο σημείο υπήρχε φαρμακοποιός ο οποίος γνώριζε να κάνει μαλάξεις και επανέφερε στις αισθήσεις της την γυναίκα, ενώ είχε ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ για να τη μεταφέρει σε νοσοκομείο.

Οι επαγγελματίες του σημείου έσπευσαν άμεσα να φέρουν ό,τι μπορούσε να χρειαστεί για να βοηθήσουν την καλή έκβαση του περιστατικού.

Τελικά με συντονισμένες προσπάθειες, οι σφιγμοί της γυναίκας επανήλθαν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο σύζυγός της, πάλι με τη βοήθεια όσων βρίσκονταν εκεί, μεταφέρθηκε στο σπίτι του.

Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά για τη γυναίκα και να δούμε πάλι το ζευγάρι όπως του ξέρουμε τόσα χρόνια, αγαπημένο στο Μοσχάτο.
πηγή  http://anakata.gr