Στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα με το γήπεδο της Καλλιθέας ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα με το γήπεδο της Καλλιθέας

Κρίσιμη η σημερινή ημέρα για το θέμα με το γήπεδο της Καλλιθέας.
Η ΠΑΕ Καλλιθέας όπως είναι γνωστό κατέθεσε αίτημα που έγινε αποδεκτό και έτσι την Τετάρτη 11/12 19.00μμ θα παραβρεθεί στο δημοτικό συμβούλιο για να συζητήσει με την δημοτική αρχή το θέμα που έχει προκύψει με το Ελ Πάσο (γήπεδο Καλλιθέας). Ο Δήμος θέλει να κλείσει το γήπεδο για να ξεκινήσουν έργα, κάτι που θα ξεσπιτώσει τους κυανόλευκους μεσούσης της ποδοσφαιρικής περιόδου και μάλιστα σε μία κρίσιμη εποχή μιας και η ομάδα πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα.
Εναλλακτικές λύσεις για την μετακόμιση δεν υπάρχουν και η Αθηναϊκή ομάδα θα προσπαθήσει να πείσει τον δήμο να αλλάξει το χρονοδιάγραμμα, με την ελπίδα πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και δεν θα προκύψει ένα εμπόδιο που θα εμποδίσει την προσπάθεια της ομάδος για κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στα playoff.
Το θέμα αναδείχθηκε εντελώς ξαφνικά και έχει κάνει αρνητική εντύπωση στον κόσμο της Καλλιθέας η επιμονή του δήμου να προχωρήσει στα έργα τώρα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως η κίνηση αυτή δεν είναι τίποτα άλλο από προεκλογικό πυροτέχνημα για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές αγνοώντας τις επιπτώσεις που θα έχει στην λειτουργία της ομάδας στα μέσα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος.