Δεν χάνει με τίποτα η Καλλιθέα ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Δεν χάνει με τίποτα η Καλλιθέα

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, τι και αν έχασε πέναλτι, η Καλλιθέα δεν ηττήθηκε ούτε από τον Αστέρα Μαγούλας (2-2) και παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στο νότιο όμιλο.

Το σκορ για τη Μαγούλα άνοιξε ο Δημητριάδης με πέναλτι που κέρδισε από τον Καλαμιώτη στο 17', ενώ παρ' όλο που η Καλλιθέα πίεζε για την ισοφάριση και είχε και δοκάρι μετά την απομάκρυνση του Τριάντου, αυτή δεν ερχόταν. Μάλιστα το γκολ που θα έφερνε το ματς στα ίσια δεν ήρθε ούτε στο 69', όταν ο Κασμερίδης έπιασε το πέναλτι του Καραλή.

Έτσι, αντίθετα με τη ροή του αγώνα, η ομάδα της Δυτικής Αττικής έφτασε και σε δεύτερο γκολ ξανά με πέναλτι που έκανε και πάλι ο Καλαμιώτης (με χέρι αυτή τη φορά) και εκτέλεσε εύστοχα ο Έβερετ στο 71'. Ένα λεπτό μετά όμως ο Καραλής μείωσε για την ομάδα του Βαζέχα και ο Σταύρου με κεφαλιά στο 80' έγραψε το τελικό 2-2.

Με την ισοπαλία αυτή η Καλλιθέα βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από τον πρώτο Ολυμπιακό Βόλου.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Βαζέχα): Κατσούλης, Χριστοφιλέας, Παγώνης, Θεολόγου, Καλαμιώτης, Ρουσάκης, Φαγιέ (75' Σταύρου), Κατσικογιάννης (46' Ατματσίδης), Χαϊκάλης, Γκαλάν, Καραλής

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Πριόνας): Κασμερίδης, Κοτίτσας, Στρατομήτρος, Νόνης, Ασλανίδης, Τριάντος, Κορνελάτος, Στρατάκης (65' Κάστρο), Δημητριάδης (28' Έβερετ), Μαρίνου (78' Χάλαρης), Ντιέγκο

dokari.gr