Ξεχωριστά Χριστούγεννα στη Μαρίνα Φλοίσβου ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ξεχωριστά Χριστούγεννα στη Μαρίνα Φλοίσβου

Την εμπειρία ενός διαφορετικού υποβρύχιου σκηνικού, αυτή του θαλάσσιου βυθού, θα ζήσουν φέτος όσοι επισκεφθούν τη Μαρίνα Φλοίσβου έως τις 6 Ιανουαρίου 2014.
Οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις, με θέμα το βυθό και την ζωή σε αυτόν εκτός από τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, περιλαμβάνουν πολλά εντυπωσιακά δρώμενα που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.
Ο Άγιος Βασίλης καταφθάνει από... την θάλασσα, αλλά φέτος διαλέγει έναν διαφορετικό τρόπο για να προσεγγίσει της εγκαταστάσεις της μαρίνας και να δώσει το έναυσμα για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Μαρίνας και την εκτόξευση στον ουρανό πολύχρωμων πυροτεχνημάτων.

Οι επισκέπτες της μαρίνας εκείνη την ημέρα θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και σε μελωδίες που θα εκπλήξουν. Παράλληλα, ψυχαγωγοί και ξυλοπόδαροι θα διασκεδάζουν τον κόσμο, ενώ καλλιτέχνες του face-painting θα μεταμορφώνουν μικρούς και μεγάλους σε θαλάσσια όντα του βυθού.

Η Μαρίνα Φλοίσβου κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων υποστηρίζει τους Συλλόγους «Χαμόγελο του Παιδιού» και «ΑΛΜΑ» και φιλοξενεί τα Χριστουγεννιάτικα bazaar τους, στα οποία θα μπορεί κανείς να διαλέξει από στολίδια έως υπέροχα δώρα για οικογένεια και φίλους.

***Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν τα Σαββατοκύριακα 14-15/12, 21-22/12, 28-29/12, καθώς και τις ημ/νίες 24-26/12, 31/01-02/01 και 04/01-06/01 με πλήθος δραστηριοτήτων.
πηγή  http://sarotiko.blogspot.gr