Νέα από την ομάδα ποδοσφαίρου της Καλλιθέας ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Νέα από την ομάδα ποδοσφαίρου της Καλλιθέας

Η Καλλιθέα, στην προπόνηση του Σαββάτου (14/12) έδωσε έμφαση στην τακτική...

Ο αθηναϊκός σύλλογος συνέχισε την προετοιμασία του για τον, εντός έδρας, αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών. Ο Κριστόφ Βαζέχα στο σημερινό πρόγραμμα το οποίο πραγματοποιήθηκε στο «Ελ Πάσο» έδωσε μεγάλη βάση στην τακτική και ολοκληρώθηκε η προπόνηση, με οικογενειακό διπλό. Ο Παύλος Μουσταφίδης, παρότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα και προληπτικά ένα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Η προετοιμασία για τον αγώνα, με τον Ηρακλή Ψαχνών θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής (15/12), με χαλάρωμα.

Μαθητικά εισιτήρια και ομάδα νέων
 Η ΠΑΕ Καλλιθέα, προσκαλεί τους νέους φίλους της ομάδας, την Δευτέρα (16/12, 17:00), στην Θύρα 3, όπου θα δοθούν μαθητικά εισιτήρια στη μισή τιμή, ούτως ώστε να γεμίσει το γήπεδο. Επιπλέον, την Κυριακή (15/12, 15:00), στο γήπεδο παραλίας Τζιτζιφιών οι νέοι της Καλλιθέας, θα αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα της Επισκοπής.

«Τσεκάρουν», Πορτίγια

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, η Καλλιθέα μετά τη συμφωνία με τον μεσοεπιθετικό, Μιχαλόπουλο, έχει στο στόχαστρο της, τον μέσο της Γλυφάδας, Κριστιάν Πορτίγια. Στο στρατόπεδο των «κυανόλευκων», περιμένουν ο Ισπανός να μείνει ελεύθερος για να κάνουν κρούση απόκτησης.
πηγή  skygoal.gr