Για τον πρόεδρο... ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Για τον πρόεδρο...

Το SkyGOAL.gr, σας παρουσιάζει την Καλλιθέα...

Η ομάδα του «Ελ Πάσο», στην πρώτο γύρο έσπασε όλα τα ρεκόρ καθώς κατάφερε για 12 αγωνιστικές να μείνει αήττητη. Η ομάδα της Καλλιθέας τη σεζόν 1994-1995, στο πρωτάθλημα της Football League, είχε να ηττηθεί σε 8 αγωνιστικές. Ο θάνατος του προέδρου, κ. Σαλευρή, ήταν το γεγονός όπου στιγμάτισε την Καλλιθέα το περασμένο καλοκαίρι, αλλά εκτός από θλίψη τους έδωσε και το κίνητρο για να πετύχουν, για τον άνθρωπο όπου αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του.

Ο αθηναϊκός σύλλογος, με τον Κριστόφ Βαζέχα στο τιμόνι, ΄έγινε σύνολο ανταγωνιστικό, τ'οποίο δύσκολα χάνει. Ο Ελληνοπολωνός τεχνικός, από την πρώτη στιγμή που...πάτησε το πόδι στα αποδυτήρια των «κυανόλευκων», γνωστοποίησε την φιλοσοφία του και τον τρόπο που θέλει να αγωνίζεται η ομάδα. Η κατοχή της μπάλας, η δημιουργικότητα, το τεχνικό ποδόσφαιρο και το καλό θέαμα ήταν τα χαρακτηριστικά που αφομοίωσαν απόλυτα οι παίκτες.

Ο ομάδα της Καλλιθέας έκανε έναν εξαιρετικό γύρο, έχοντας σε 13 αγώνες, πέντε νίκες, επτά ισοπαλίες, μια ήττα και το SkyGOAL.gr σας παρουσιάζει τις ισχυρές μονάδες που έχει η Καλλιθέα.

Ο ΒΡΑΧΟΣ

Σάκης Κατσούλης: Ο νεαρός πορτιέρο στον πρώτο γύρο, δέχθηκε δέκα γκολ κι έβγαλε άλλα τόσα. Οι εντυπωσιακές αποκρούσεις του τερματοφύλακα από την Εύβοια, έχουν κάνει τον Κριστόφ Βαζέχα να τον εμπιστεύεται απόλυτα χωρίς να έχει χάσει ούτε λεπτό, από το πρωτάθλημα. Την ίδια εμπιστοσύνη έχουν και οι αμυντικοί, αφού πολλές φορές έχουν δει τον συμπαίκτη τους να κατεβάζει τα...ρολά, σε «σίγουρα» γκολ.

Ο ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ

Μάρτσιο Πίκολο: Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Καλλιθέας, που πρόσφατα ανανέωσε την συνεργασία του με τους «κυανόλευκους», αποτελεί τον πιο ποιοτικό κεντρικό αμυντικό στην κατηγορία. Στην Καλλιθέα είναι ανακουφισμένοι, που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο καθώς ο Πίκολο, είναι ο άνθρωπος που συντονίζει και κατευθύνει την άμυνα με απόλυτη επιτυχία.

Ο ΚΡΙΚΟΣ

Αμπλαγιέ Φαγιέ: Ο Σενεγαλέζος ογκόλιθος του κέντρου είναι αυτό που λέμε...ο συνδετικός κρίκος της άμυνας με το κέντρο, και του κέντρου με την επίθεση. Ψηλό αμυντικό χαφ, με πολύ δύναμη και πολύ δυνατό σουτ. Άλλωστε ακόμη θυμούνται στον ΟΦη, το γκολ του Φαγιέ, στον αγώνα Κυπέλλου, στο «Γεντί Κουλέ». Η Καλλιθέα, δεν θα τον έχει για πάρα πολύ καιρό ακόμα, αφού από το προσεχές καλοκαίρι θα αγωνίζεται με τα »κιτρινόμαυρα» της ΑΕΚ.

Ο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ

Λούκας Γκαλάν: Ο Αργεντινός είναι από τους νεοαποκτηθέντες του καλοκαιριού. Ο 25χρονος επιθετικός έχει καταφέρει σε όλον τον πρώτο γύρο να είναι αποτελεσματικός καθώς, όποτε του δόθηκε η ευκαιρία να σκοράρει δεν την πέταξε στα σκουπίδια. Αν και ο Λούκας, τις πρώτες αγωνιστικές ήταν τραυματίας, βρήκε αγωνιστικό ρυθμό και με τα γκολ του συνέβαλλε κι εκείνος στην επιτυχία των «γαλάζιων».

Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

Γιάννης Καραλής: Οι ιθύνοντες του συλλόγου στις θερινές μεταγραφές του 2013, τράβηξαν το δέκα το καλό. Έφεραν έναν παίκτη, ο οποίος είχε παραστάσεις από την Σούπερ Λιγκ, λόγω το ότι έχει αγωνιστεί με τον Ατρόμητο, την Κέρκυρα και την ΑΕΚ. Ο Καραλής έχει καταφέρει να κερδίσει τον θαυμασμό όλων στο «Ελ Πάσο», αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που πήρε την ομάδα από τα χέρια. Άλλοτε σκόραρε, άλλοτε δημιουργούσε και μερικές φορές έκανε και τα δυο.

http://www.skygoal.gr/football-league-proto-thema/gia-ton-proedro.html