23ο Μαθητικό Φεστιβάλ Μοσχάτου Ταύρου - Έναρξη Δευτέρα (5/5) στο Μοσχάτο!! ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

23ο Μαθητικό Φεστιβάλ Μοσχάτου Ταύρου - Έναρξη Δευτέρα (5/5) στο Μοσχάτο!!

Τη Δεύτερα 5 Μαΐου 2014 στις 19.30 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Θεόδωρος Αγγελόπουλος” (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού, Μοσχάτο), θα γίνει η έναρξη του 23ου Μαθητικού Φεστιβάλ Μοσχάτου Ταύρου. Ένας θεσμός που μετρά 23 χρόνια παρουσίας και που φέτος γίνεται ακόμα πιο δυνατός με τη συμμετοχή του συνόλου των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας, φορέων του Δήμου και φιλοξενούμενων ομάδων.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου τη Δεύτερα 5 Μαΐου 2014 θα σημάνει την έναρξη των εκδηλώσεων του φεστιβάλ στο Πολιτιστικό Κέντρο στις 19.30, ενώ το 3ο Γυμνάσιο Μοσχάτου θα παρουσιάσει χορευτικά latin ,tango, χορευτικό aerobic με την επιμέλεια της κ. Παντουβάκη Αντωνίας

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει έως το Σαββάτο 28/06/2014, ενώ οι παραστάσεις και τα δρώμενά του φιλοξενούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου και στο Σινέ “Νέα Μασκώτ” στον Ταύρο.

Στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι η ενίσχυση της συλλογικής προσπάθειας και συνεργασίας των μαθητών μέσα από την ενασχόλησή τους με τον πολιτισμό και η ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους.

Πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων που περιλαμβάνει θεατρικές παραγωγές, συναυλίες, εικαστικά δρώμενα, εκθέσεις και Ποδηλατάδα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής από τα νήπια, θα ανακοινωθεί επίσημα σε λίγες μέρες από τον Δήμο Μοσχάτου Ταύρου.
πηγή my-mosxato.blogspot.gr