Εξαιρετική θεατρική παράσταση "Αχ Ελλάδα Σ'Αγαπώ" από το 1ο Δημοτικό Μοσχάτου ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Εξαιρετική θεατρική παράσταση "Αχ Ελλάδα Σ'Αγαπώ" από το 1ο Δημοτικό Μοσχάτου

Στα πλαίσια του 23ου Μαθητικού Φεστιβάλ Μοσχάτου - Ταύρου , την Παρασκευή 30/05/2014, το 1ο Δημοτικό Μοσχάτου παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία, σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο, την θεατρική παράσταση "Αχ Ελλάδα Σ'Αγαπώ" μαθητική εκδήλωση από τους μαθητές της Ε' τάξης. Την επιμέλεια της παράστασης είχαν: Γιακουμή Κρυσταλλίνα, Τζαλαβράς Βασίλειος. Βοηθοί - Συντελεστές: Χατζηπαύλου Αναστάσιος Μουσικός, Περαντιώτη, Παναγιώτα Θεατρική Αγωγή, Κοντούλης Σεραφείμ Γυμναστής, Μουρία Ευθυμία Εικαστικά, Πάτση Δήμητρα Ψηφιακή Επιμέλεια. Μέσα από τα λόγια των παιδιών είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την Ελλάδα μας, ήθη και έθιμα που ίσως δεν γνωρίζαμε και αυτό φάνηκε απο το έντονο χειροκρότημα. Μπράβο στα παιδιά και στους Εκπαιδευτικούς Συντελεστές της παράστασης.

Επίσης στο τέλος της εκδήλωσης με συγκίνηση, μαθητές , δάσκαλοι και γονείς, αποχαιρέτησαν τον Δάσκαλό τους ο οποίος βγαίνει σε σύνταξη.

Το Φεστιβάλ Μοσχάτου - Ταύρου, ένας θεσμός που μετρά 23 χρόνια παρουσίας και που φέτος γίνεται ακόμα πιο δυνατός με τη συμμετοχή του συνόλου των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας, φορέων του Δήμου και φιλοξενούμενων ομάδων.
Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει έως το Σαββάτο 28/06/2014, ενώ οι παραστάσεις και τα δρώμενά του φιλοξενούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο “Θεόδωρος Αγγελόπουλος” του Δήμου στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού) στις 7.30 μ.μ και στο Σινέ “Νέα Μασκώτ” στον Ταύρο (Λεωφ. Κων/λεως 2) στις 8.30 μ.μ. 
 Στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι η ενίσχυση της συλλογικής προσπάθειας και συνεργασίας των μαθητών μέσα από την ενασχόλησή τους με τον πολιτισμό και η ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους.πηγή  521news.com