Εδειξαν στα παιδιά τα μυστικά του αθλήματος ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Εδειξαν στα παιδιά τα μυστικά του αθλήματος

Την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα της Αρσης Βαρών και να σηκώσουν για πρώτη φορά στην ζωή τους…μπάρα είχαν τα παιδιά του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας.

Η ομοσπονδία της Αρσης Βαρών με το πρόγραμμα «Μάθε την δύναμή σου» και σε συνεργασία με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.) βρέθηκαν στην Καλλιθέα και έδειξαν στους μικρούς μαθητές τα μυστικά του αθλήματος.

Τα παιδιά, όπως ήταν φυσικό ήταν φανερά χαρούμενα, καθώς εκτός από το γεγονός ότι γνώρισαν την Αρση Βαρών, είδαν κι από κοντά Ολυμπιονίκες που έχουν προσφέρει αμέτρητες χαρές στον αθλητισμό.

Στην Καλλιθέα βρέθηκαν ο Ολυμπιονίκης και πρόεδρος της ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Πύρρος Δήμας, η διευθύντρια της ΕΘΝ.Ο.Α Ιλεάνα Κοκλώνη, η Ολυμπιονίκης με την ξιφασκία Βάσω Βουγιούκα και η Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ στην Ρυθμική Γυμναστική Ειρήνη Αϊδινλή.

Επίσης βρέθηκαν και οι προπονητές του τοπικού συλλόγου Αρσης Βαρών «Ατλας Καλλιθέας» Γιώργος Βαρδής και Στιβ Μαγουλάς, καθώς και οι αθλητές του συλλόγου Σταύρος Πολυχρονίδης, Βασίλης Κιάκης Τριανταφυλλίδης και Μαρία-Αικατερίνη Ζούζουλα.

Ολοι τους έγιναν δεκτοί με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, ενώ μοίρασαν και στους «μικρούς ήρωες» πολλά αυτόγραφα.
πηγή  sportsland.gr