Ανατροπή ανόδου για Καλλιθέα, 2-1 τον Φωκικό ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ανατροπή ανόδου για Καλλιθέα, 2-1 τον Φωκικό

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με ανύπαρκτο πέναλτι, ωστόσο η Καλλιθέα έδειξε χαρακτήρα γυρνώντας την εις βάρος της κατάσταση, επικρατώντας 2-1 του Φωκικού για να αναρριχηθεί στην 3η θέση.
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε το 2014 για την Καλλιθέα. Η ομάδα της Αθήνας φιλοξενούσε τον Φωκικό και ήθελε μόνο το τρίποντο για να αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να αναπροσαρμόσει τους στόχους της.

Ωστόσο ο σύλλογος της Άμφισσας δεν ήταν διατεθειμένος να πέσει εύκολα. Στο τέλος όμως, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν επικρατώντας 2-1 και ανεβαίνοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού, ο Γκαλάν έκανε το γυριστό με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και προηγήθηκαν με ανύπαρκτο πέναλτι, καθώς η παράβαση έγινε τουλάχιστον ένα μέτρο έξω από την περιοχή.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φράγκος που ευστόχησε για να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Από εκεί και πέρα όμως, η Καλλιθέα έδειξε χαρακτήρα για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Στο 37’ ο Παγώνης με ωραίο σουτ έκανε το 1-1 για να ολοκληρωθεί η ανατροπή με καρφωτή κεφαλιά του Γκαλάν στο 68’ δίνοντας και τη νίκη στην ομάδα του.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Μουσταφίδης, Καλαμιώτης, Πίκολο, Παγώνης, Ρουσάκης, Πούλγκα (59’ Κατσικογιάννης), Φαγιέ, Γκαλάν, Χαϊκάλης (89’ Ατματζίδης), Καραλής (78’ Φαμπρίς)
ΦΩΚΙΚΟΣ: Λανζάνο, Πεχλιβανόπουλος, Άλα, Ράντι, Θέος (62’ Γεωργουσόπουλος), Φράγκος, Σιμονιάν, Άλβαρεζ, Τζέκος, Πολυχρονάκης, Καλαγκάνης.
πηγή  gr.news.yahoo.com