Οι οπαδοί της ΑΕΚ έξαλλοι στην Καλλιθέα ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Οι οπαδοί της ΑΕΚ έξαλλοι στην Καλλιθέα

"Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος" λέει ένα σοφό λαϊκό ρητό το οποίο δυστυχώς εφαρμόζεται για να παίρνουν οι ΠΑΕ ενημερότητες.

Το καλοκαίρι του 2012 η ΠΑΕ ΑΕΚ αντιμετώπιζε ανάλογο πρόβλημα με αυτό που έχει ο Άρης σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος, μετά από συνάντηση με τον διευθυντή της ΦΑΕ Αθηνών, Σταύρο Καββαδία (σε συνδυασμό με τις πιέσεις των οπαδών της ομάδας που βρέθηκαν επί τόπου και συναντήθηκαν με τον κ. Καββαδία) κατάφερε να πετύχει διακανονισμό της οφειλής ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και να εξασφαλιστεί φορολογική ενημερότητα για την ομάδα του.

Νωρίτερα, μάλιστα, η ΦΑΕ είχε βρεθεί υπό... κατάληψη, από οπαδούς της ΑΕΚ οι οποίοι είχαν μαζευτεί έξω από το κτήριο στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα, για να εκδηλώσουν με αυτόν τον τρόπο την αντίδρασή τους στη μη έκδοση φορολογικής ενημερότητας.

Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 100 οπαδοί της Ένωσης βρέθηκαν στο πεζοδρόμιο και στο οδόστρωμα φωνάζοντας συνθήματα κατά του εφόρου της ΦΑΕ Σταύρου Καββαδία, ο οποίος και αρνιόταν πεισματικά να δώσει την ενημερότητα.

Στο γραφείο του έφορου βρέθηκαν οκτώ μέλη της Original. Η συζήτηση, μάλιστα, έγινε σε πολύ καλό κλίμα (ο έφορος... κέρασε και καφέ τους οπαδούς), με τα μέλη της Original να ενημερώνονται αναλυτικά για το θέμα.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ φρόντισαν, νωρίτερα, να γεμίσουν τους τοίχους της εφορίας στην Καλλιθέα, με συνθήματα και απειλές κατά του εφόρου Σταύρου Καββαδία.

«Καββαδία θα σου κάψουμε την ΔΟΥ και όχι μόνο», ήταν το πιο... ευγενικό σύνθημα που γράφτηκε από τους «κιτρινόμαυρους», αφού τα υπόλοιπα (ανάμεσα στα οποία και ένα ζωγραφισμένο... ανδρικό γεννητικό όργανο) σβήστηκαν από το συνεργείο καθαρισμού που έσπευσε να... επιληφθεί του θέματος.

Τα συνθήματα ήταν γραμμένα με κίτρινα και μαύρα γράμματα και είχαν καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της πρόσοψης του κτηρίου επί της οδού Θησέως, καθώς και την είσοδο του γκαράζ της εφορίας.
πηγή arisiempr.blogspot.gr