Ανακοίνωση της ομάδας της Καλλιθέας προς επιστολή οπαδών της ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση της ομάδας της Καλλιθέας προς επιστολή οπαδών της

Αν κρίνουμε άξια απάντησης την ανώνυμη, παραληρηματική και στα περισσότερα σημεία της ακατάληπτη «ανακοίνωση οπαδών» της ομάδας μας, είναι γιατί θέλουμε οι πραγματικοί οπαδοί και φίλοι της Καλλιθέας, να πληροφορηθούν την αλήθεια.
Τρεις (3) είναι οι αιτίες διαφωνίας της Διοίκησης με ελάχιστους φιλάθλους μας.
Η πρώτη: Η διαφορετική αντίληψη σχετικά με τη βία στα γήπεδα.
Εκείνοι που ελπίζουν και προσδοκούν ότι θα μετατρέψουν το χώρο του Δημοτικού μας Σταδίου σε χώρο εκτόνωσης και ψυχοθεραπείας δεν έχουν θέση στις τάξεις των φιλάθλων μας.
Η δεύτερη: Η προσπάθεια πολιτικοποίησης των συναντήσεων της ομάδας μας.
Εκείνοι που θέλουν να εκφράσουν τις πολιτικές τους πεποιθήσεις θα πρέπει ν’ αναζητήσουν άλλους χώρους και άλλα πεδία δράσης μακριά από τον Αθλητισμό. Η ομάδα μας, που εκπροσωπεί μια πόλη με μακρά δημοκρατική και αγωνιστική παράδοση, δεν θα εμπλακεί σε πολιτικές αντιπαραθέσεις – αγκαλιάζει όλους του Καλλιθεάτες, ανεξάρτητα από πολιτική τοποθέτηση.
Η τρίτη: Η προκλητική αξίωση ορισμένων να παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας μας χωρίς να προμηθεύονται το υποτυπώδες εισιτήριο των πέντε (5) ευρώ, το οποίο -λαμβάνοντας υπόψη τη σημερινή οικονομική κατάσταση- έχει ορίσει η Διοίκηση.
Ο ανώνυμος κρυπτόμενος συντάκτης της παραληρηματικής ανακοίνωσης δεν αρκέσθηκε όμως στις ύβρεις και στα υπονοούμενα κατά της Διοίκησης. Επιδεικνύοντας απύθμενη θρασύτητα -απόρροια προφανώς της δειλίας του- προσάπτει στη Διοίκηση την κατηγορία ότι έδωσε εντολή στην Αστυνομία να εισβάλει στην εξέδρα και να βιαιοπραγήσει κατά των φιλάθλων μας (!!)
Αναμένουμε από τον ανώνυμο λιβελλογράφο να βγάλει την κουκούλα και ν’ αποδείξει όσα αισχρά τόλμησε να εκστομίσει.
Μέχρι τότε είναι υπόλογος ως κοινός συκοφάντης.
πηγή  kallitheafc.gr