Δηλώσεις μετά το ματς Πανηλειακός - Καλλιθέα ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Δηλώσεις μετά το ματς Πανηλειακός - Καλλιθέα

Μετά τον αγώνα Πανηλειακός - Καλλιθέα οι τεχνικοί των δυο ομάδων στις δηλώσεις τους ανέφεραν τα εξής:

Νίκος Παντελής (προπονητής Πανηλειακού): "Ήταν μια σημαντική επιτυχία για μας, αφού πήραμε τη νίκη απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, όπως είναι η Καλλιθέα. Και μάλιστα σε ένα ματς που έγινε κάτω από πολύ αντίξοες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες, οι οποίες ήταν ανασταλτικός παράγοντας, όπως είναι πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, για τον εκάστοτε γηπεδούχο να δημιουργήσει παιχνίδι και επιθέσεις.

Ήταν ξεκάθαρο πριν καν αρχίσει το παιχνίδι, ότι με αυτές τις συνθήκες θα πήγαινε στη δύναμη, κι όχι στην τεχνική.

Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για την προσπάθεια τους, και για το ενδιαφέρον και δυνατό παιχνίδι που έγινε, και μέσα στα αθλητικά πλαίσια.

Εμείς κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, και ειδικά στο δεύτερο μέρος. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε και το γκολ, σχεδόν στην τελευταία φάση, κι έτσι επιβραβεύτηκε αυτή η μεγάλη προσπάθεια των παικτών μας. Απο την οποία προσπάθεια θα ήμουν έτσι κι αλλιώς ευχαριστημένος, όπως την είδα μέσα στο γήπεδο, ακόμα κι αν δεν φτάναμε τελικά στη νίκη.

Αυτή η νίκη βοηθάει πολύ στην ψυχολογία.

Θα συνεχίσουμε τη δουλειά και επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ακόμα καλύτερη χημεία στην ομάδα, όπου πλέον είμαστε πολλά νέα πρόσωπα.

Στόχος μας απο δω και πέρα είναι να έχουμε την καλύτερη δυνατή πορεία και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο με αυτές τις καιρικές συνθήκες, και με την παρουσία τους βοήθησαν την ομάδα. Και ειδικά οι οργανωμένοι με τη συνεχή συμαπράσταση τους μας έδιναν ώθηση σε όλο το παιχνίδι.

Εύχομαι στην Καλλιθέα, με την οποία έχω ιδιαίτερους δεσμούς, καλή πορεία, και νομίζω ότι θα είναι μια από τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στα πλέι - οφς".

Κρίστο Βαζέχα (προπονητής Καλλιθέας): "Συγχαρητήρια στον Πανηλειακό για τη νίκη του. Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, ειδικά αν υπολογίσουμε και τις καιρικές και γηπεδικές συνθήκες. Που ήταν ανοιχτό και για τις δυο ομάδες, οι οποίες είχαν και οι δυο ευκαιρίες.

Θέλω να δώσω στην ομάδα μου συγχαρητήρια, κάναμε μεγάλη προσπάθεια και πολύ καλή εμφάνιση, που για μένα είναι η καλύτερη μας φέτος, εκτός Αττικής.

Είχαμε αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα, ενισχυμένη στις μεταγραφές, και σε μια δύσκολη έδρα, παλέψαμε και τα δώσαμε όλα. Αλλά στο ποδόσφαιρο, πολλές φορές χρειάζεται και τύχη, κι εμείς σήμερα αυτή δεν την είχαμε...

Προχωράμε πάντως με ψηλά το κεφάλι, και βλέπουμε μπροστά, τη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Στη φωτο, οι δυο τεχνικοί, απο το χαιρετισμό τους, πριν την έναρξη του ματς (με την παρουσία του Βαζέχα προς τον πάγκο του Πανηλειακού).



* * * Απο πλευράς παικτών Πανηλειακού, ο εκ των κορυφαίων (αλλά και σκόρερ με την έξυπνη εκτέλεση του φάουλ στο 88') Τάσος Κυριάκος ανέφερε:

"Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δυο ομάδων για τη μεγάλη προσπάθεια τους σε αυτές τις συνθήκες, και για το δυνατό αλλά και καθαρό παιχνίδι τους. Σίγουρα με αυτές τις συνθήκες ο αγώνας θα πήγαινε στη δύναμη, όπως κι έγινε. Εμείς κρατάμε αυτούς τους πολύτιμους τρεις βαθμούς, και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Είμαστε μια νέα ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα και θέλουμε να γίνουμε ακόμα καλύτερο σύνολο. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται.

Θέλω επίσης να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Καλλιθέα, όπου έχω αγωνιστεί τέσσερα χρόνια εκεί κι αισθάνομαι κι εγώ ένα κομμάτι αυτής της ομάδας".
πηγή  iliaoikonomia.gr