Στη Μαρίνα Φλοίσβου το 2ο Athens Street Pole vault ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Στη Μαρίνα Φλοίσβου το 2ο Athens Street Pole vault

Η σκέψη πήρε σάρκα και οστά τον περασμένο Μάιο. Ο πρώτος αγώνας street με διεθνή χαρακτήρα έγινε στο Ζάππειο, σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της πόλης και κατάφερε να αποκτήσει από νωρίς δυναμική και κύρος. Η δεύτερη στάση του Athens Street Pole vault θα διαδραματιστεί σε μια άλλη πανέμορφη …γωνιά, στην Μαρίνα του Φλοίσβου.

Ο αγώνας θα γίνει στις 10 Μαΐου και αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα σπουδαίων αθλητών από την Ευρώπη και φυσικά την προσοχή εκατοντάδων πολιτών που θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα αθλητικό γεγονός αυτού του επιπέδου. Μέσα από αυτού του είδους τις διοργανώσεις η ομοσπονδία καταφέρνει να εισχωρεί απευθείας στην κοινωνία. Πρόκειται για ένα γεγονός που γίνεται στο δρόμο και το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν ακόμη και εκείνοι που δε σκέφτηκαν ποτέ στη ζωή τους να πάρουν το δρόμο προς το στάδιο.
Στον φετινό αγώνα, όπως και στον περσινό, αναμένεται να συμμετάσχουν δυνατά ονόματα από την Ευρώπη. Αυτός που σίγουρα θα «κλέψει» την παράσταση και θα προσελκύσει μικρούς και μεγάλους είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Σόποτ Κώστας Φιλιππίδης, που στο Φλοίσβο θα κάνει τον πρώτο του αγώνα στη θερινή σεζόν.

Στο Athens Street Pole vault αναμένεται να συμμετάσχουν οι κορυφαίοι Ελληνες επικοντιστές και ορισμένοι από τους καλύτερους ξένους. Την περσινή χρονιά ο Γερμανός Μπιορν Οττο είχε ξεπεράσει τα 5,83 μ., που ήταν η καλύτερη επίδοση στον κόσμο.
πηγή  stivosnews.gr